• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilirmiyim acaba?

Zeytngoz

🌼
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2020
225
216
53
31
Hanımlar merhaba ilk defa konu açıyorum doğru yere mi açtım emin değilim, 2 aydır adetim düzensiz normalde hep günümde olurdum geçen ay 8 gün sonra oldum beklediğim tarihten bu ay ise henüz olmadım 10 gün geçti bu ay adet günümden 6 gün önce ve 4 gün öncesinde korunmadık acaba hamilelik varmıdır ama gebelik olma şansı düşük zamanlardı böyle olup hamile kalan oldu mu?

Olabilir.. hiçbirşeyi şansa bırakmayn

Hanımlar merhaba ilk defa konu açıyorum doğru yere mi açtım emin değilim, 2 aydır adetim düzensiz normalde hep günümde olurdum geçen ay 8 gün sonra oldum beklediğim tarihten bu ay ise henüz olmadım 10 gün geçti bu ay adet günümden 6 gün önce ve 4 gün öncesinde korunmadık acaba hamilelik varmıdır ama gebelik olma şansı düşük zamanlardı böyle olup hamile kalan oldu mu?
Test yaparsanız belli olur

CANIM eğer yumurtlama gününe denk geldi iss tabikide kalmış olabişirsin.
Hayırlısı olsun
Ama adetin geçti iss mutlaka çıkar.
Son ikişki üzerinden 10 gün geçmesi halinde kanda çıkıyor

Her gecikme hamilelik değil bu yüzden buradan kimse net cevap veremez test sonucunuzu görmeden umarım sonuç gönlünüze göre olur

CANIM eğer yumurtlama gününe denk geldi iss tabikide kalmış olabişirsin.
Hayırlısı olsun
Ama adetin geçti iss mutlaka çıkar.
Son ikişki üzerinden 10 gün geçmesi halinde kanda çıkıyor
Yumurtlama zamanımı bu ay bilerek değerlendirmedim canım temmuz ayı için planlamıştım bizde adet zamanı yakın olduğu için korunmadık ihtimal düşüktür diye ama bu kadar zaman geçince insan biraz ümitleniyor haliyle

Stres yaptıkça gecikiyor olabilir. Sonuçta riskin nispeten az olduğu dönemde korunmamışsınız. Testler de negatif çıkmış üstelik.

Stres yaptıkça gecikiyor olabilir. Sonuçta riskin nispeten az olduğu dönemde korunmamışsınız. Testler de negatif çıkmış üstelik.
Aslında hiç stres yapmadım kafama bile takmadım acaba hamile kalırmıyım diye çünkü risksiz bir dönem olduğunu biliyordum ama bu kadar geçince kafamda acaba mı diye düşünüyorum olursa hayırlısı 🙏

Back