• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Hamile olabilirimiyim tecrübesi olan bilgi verebilir mi

serfiraz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2012
3
13
88
Bitlis
Benim 7 gün adetim geçti
Test yaptım silik çizgi çıktı doktora gittim negatif hcg daha sonra bir daha idrar testi yaptım silik bir şekilde pozitif çıktı adet oldu ama sadece 2.5 gün baya yoğun şekilde ve bitti aradan iki gün geçti gene hafif bir şekilde kanamam oldu sizce benim durumum ne olabilir bilgi vermişsiniz

Benim 7 gün adetim geçti
Test yaptım silik çizgi çıktı doktora gittim negatif hcg daha sonra bir daha idrar testi yaptım silik bir şekilde pozitif çıktı adet oldu ama sadece 2.5 gün baya yoğun şekilde ve bitti aradan iki gün geçti gene hafif bir şekilde kanamam oldu sizce benim durumum ne olabilir bilgi vermişsiniz
Doktora git canım kan testınde cıkmadıysa bız bılemeyız

Stresten olabilir mi acaba 🤔 biraz daha bekle olmazsa tekrar kan testi yaptır

Benim 7 gün adetim geçti
Eğer olsaydı kanda çıkardı değer kaçtı ki acaba?
Regl yaz günlerinde değişiklik gösterebiliyor az olabiliyor ya da çok yoğun olabilşr sıcaklar etkiliyor.
İçiniz rahat etmiyorsa tekrar bi gidin test yaptırın tabii..

Back