Hamile olabilir rmiyim?

angelll06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
48
Yer
Ankara
merhaba 27 yasındayım 2 yıllık evliyim geri cekilme yöntemi ile ilişki yasadık eşimle bir anlık oldu normalde korunurduk hep ama daha cocuk istemediğimizden norlevo kullandım hastalıgıma daha 20 gün vardı ama 15 gün sonra hasta oldum yani 5 gün önce hasta oldum norlevonun adete etkisi oldugunu biliyorum ama aradan 15 gün gecsede etkisi olurmu ayrıca herzamnkinden cok daha az ve kahverengi seklinde ara ara kanama yasıyorum gebelik testi yaptım negatif cıktı sizce hamile olabilirmiyim?

Geri çekilme yöntemi en tehlikeli yöntemdir canım. Hamile kalma olasılığın tabi ki var, gebelik testleri değilde doktora gidip bir kan tahlili yaptırsan sağlıklı bir bilgi alırsın canım...

norlevo kullandığında adetinin beklenenden önce gelmesi normal canım bence birşey yoktur. ama yine de bir doktora görün istersen. bu arada ara kanama da yapabilir ilaç

muhtemelen ilacın yan etkisidir o, zaten hamile olsan testte pozitif görünürdü.

hamile olacağını sanmıyorum üstelik hapta kullanmışın.genede tedbir amaçlı bi kan testi yaptır

norlevo kullandığında adetinin beklenenden önce gelmesi normal canım bence birşey yoktur. ama yine de bir doktora görün istersen. bu arada ara kanama da yapabilir ilaç

canım cevabın için cok tsekkür ederim hem adetim erken geldi hemde herzamnkinden cok az geldi ondan süphelendim bilemedimki belkide strestendir bugün yine yapım test ama hala negatif

herkese merhaba.. 5 aydır bebek istiyoruz.. geçtiğimiz 4 ay boyunca kendimce bir sürü hamilelik belirtileri ( mide bulantısı,baş dönmesi,göğüslerimde ağrı vs vs) yaşadım ama sonuç hep hüsran oldu... ama bu ay ki durumum şöyle. sat 5 şubat, ovulasyonum ise 19-20 şubattı. beklenen adet tarihim 5 mart... 28 şubatta çamaşırımda kahverengi bir leke gördüm,sonra tuvalet kağıdında da pembe bir akıntı olduğunu farkettim. o akşam sürekli kontrol ettim ama pembe akıntı devam etmiyordu. ertesi sabah biraz daha oldu sonra da kesildi akıntı. iki gün hiçbir şey olmadı. ama dün akşam tekrar pembe akıntım başladı.. çok az geliyor tuvalet kağıdına bulaşacak kadar... gece devam etmemiş ama sabah yine ilk tuvaletimi yaparken vardı. şimdi yine yok... acaba bu yerleşme kanaması mıdır, yoksa bu da mı psikolojik? regli oluyorum da psikolojik olarak sökülemiyor muyum demeye başladım... bu arada geçtiğimiz bir kaç gün göğüslerim sızlıyordu şu an o da yok... ama benim reglim çok ağrılı olur, ağrım da yok... off kızlar bilgisi olan Allah rızası için yardımcı olsun....

canım ben ilacı kullandıktan 15 gün sonra kanamam basladı normmal adet olacakmısım gibi gögüsümde agrı kasık agrıları yasadım ama ara kanama ilk 1 hafta veya 10 günde olan bişeymiş benim 15 gün sonra oldugu için adet diye düşündüm ve ama işte herzamnkinden cok az ve kahverengi şeklindeydi ondan telaslandım

Geri çekilme yöntemi en tehlikeli yöntemdir canım. Hamile kalma olasılığın tabi ki var, gebelik testleri değilde doktora gidip bir kan tahlili yaptırsan sağlıklı bir bilgi alırsın canım...

haklsıın ama eşim içime bosalmadı emin kendisi o zaten ilaç almayalım bosalmadım dedi ama ben aldım dedğim gbi bir anlık bişeyle oldu normalde hep korunuruz :(

Back