• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilir miyim

Findikkiran

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2015
1.992
3.595
63
Merhaba kizlar ben 7 aydir bebek istiyorumm. Bu ay cok suphelendim kasik agrisi falan çektim adetime 3 gun var doktora gttm yumurtan catlamamis dedi olgun bi yumurta gar dedi bende adetim cok yakin dedim dollenmis yumurta olabilir mi dedim olabilir cnku catlamis yumurta görünmuyor dedi nu arada pko da var bende. Sizce hamis olabilir miyim boyle bisi yasadiniz mi hicc smdiden cok sagolunn

çatlamış yumurta gözükmüyorsa nasıl hamiş olabilrsn ki anlamadım doktorun dediğinden bişey :/ soğan kürü pko için birebir tavsiye ederim . 2 yıl bebegım olmadı sogan kuru denediğim ilk ay hamiş kaldım Allahın izniyle..

Sabir gosteremiyoruz maalesef.erken gittigniz icin su an ne anlattginiza dair fikrim yok.doktor sizin anlayacaginiz gibi soylemistir.ins hamilesinizdir

çatlamış yumurta gözükmüyorsa nasıl hamiş olabilrsn ki anlamadım doktorun dediğinden bişey :/ soğan kürü pko için birebir tavsiye ederim . 2 yıl bebegım olmadı sogan kuru denediğim ilk ay hamiş kaldım Allahın izniyle..
Yani bende tam anlamadim. Yumurtan olgun duruyor dedi dollenmis olabilir dedi kafam iyice karisti

Sabir gosteremiyoruz maalesef.erken gittigniz icin su an ne anlattginiza dair fikrim yok.doktor sizin anlayacaginiz gibi soylemistir.ins hamilesinizdir
Insallah bende ilk defa duydum kafam allak bullak oldu . dayanamayip gttim iste keske hic gtmeseydim

Back