• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilir miyim ?

Bademsekeri92

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2016
15
4
1
Arkadaşlar lütfen bilgilendirir misiniz ? Hormonlarımdan dolayı adetim düzensiz ve yumurtlama dönemimi bilmiyorum. Ocak ayının 5 inde bi cinsellik yaşadım dışarı boşalma oldu ama ben her ihtimale karşı 24 saat bile dolmadan ella ertesi gün hapı içtim. Hamilelik belirtilerim yok ama yinede hamilelik riski var mıdır ? Adetim sürekli düzensiz olduğu için hala adet olmadım o günden sonra.

Düzensiz oldugu için olmamışsndr. İçim rahat olsun kan testi yaptr. Ama olmaz yani yoktur. Milyonda 1 bile değil
Bi daha böyle bir kaçamak yaşabileceğimi sanmıyorum. Bakireyim tam anlamıyla bi cinsellik olmadı bulaşma korkusu var bende temizledim ama yine korkuyorum bı psikoloji bana yetti diyebilirim :(

Arkadaslar lurfen bilgilendirirmisiniz? Benim gecen ay normal adetim 1 ya da en gec 5 nde gelirdi ama gecen ay 16 snda geldi ve ben sirf merakimdan 4 gun once hamilelik testi yaptm ikincii cizgi silik ckti ve bugun de kasiklarm ckk agriyor ve yesil gbi akinti geldi sizce hamilemiyimdir?napmaliyim?

Arkadaslar lurfen bilgilendirirmisiniz? Benim gecen ay normal adetim 1 ya da en gec 5 nde gelirdi ama gecen ay 16 snda geldi ve ben sirf merakimdan 4 gun once hamilelik testi yaptm ikincii cizgi silik ckti ve bugun de kasiklarm ckk agriyor ve yesil gbi akinti geldi sizce hamilemiyimdir?napmaliyim?
Bi kan testi yaptırmanızda fayda var ikinci çizgi silik çıktığında bile hamilelik söz konusu olabiliyor. Kan testi her zaman kesin sonuç verir.

Back