hamile olabilir miyim ?

h1n1

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2015
16
2
30
Bunu burda deşifre etmek istemezdim ama korktugum için birileriyle paylaşıp bilgi almak istiyorum.. bugune kadar adetim her ay düzenli olmasa da 3-4 aydır cok.duzenli adet oluyordum. 3 hafta önce erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla bir ilişki yaşadık ama kesinlikle üzerime boşalma veya girme durumu olmadı kızlığım bozulmadı. Sadece zevk suyu akmis olabilir bunu da doktora mesaj atatak.sordugumda zevk suyunun canlı hücre bulundurmadıgını söyledi. Adetim 5 gün gecikti.. bir kac kere spor yapmıştım bu etkili mi acaba ? Ya da hamile olabilir miyim ? Lutfen bilgisi olanlar ya da yaşayanlar yardımcı olabilir mi

Ahh bir de ben gülebilsem. Korkuyorum elde degil neden adet olamıyorumn

Doktorlara da sordum 2 tanesi % 0 dedi 1 tanesi test yaptır dedi. Bu kadar zor bir durumdan hamile kalmam insallah hala daha adet olmamak veni daha da korkutuyor

Doktorlara da sordum 2 tanesi % 0 dedi 1 tanesi test yaptır dedi. Bu kadar zor bir durumdan hamile kalmam insallah hala daha adet olmamak veni daha da korkutuyor

Strese girdiysen olamıyorsundur belki. Eczanelerde erken gebelik testleri var onlardan alabilirsin. Ama kesin sonuç kan testi ile belli olur zaten 3 hafta geçmiş üstünden normal gebelik testi de yapabilirsin

Yarın önce gebelik testi yapcam sonra ne olur ne olmaz diye bir de kan testi yaptırcam :/ insallah yoktur oyle birsey

Canım benim korkma sakın bir şey olmaz gebelik sadece ilişkiye girince olur sürtünmeyle olmaz stres yapınca adetin gecikmiştir benim bile stresli olduğumda adetim gecikiyor

Bugün test yaptırdım negatif çıktı icim rahatladı ya :) adet olamadm ama buna da şükürler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…