- 29 Ocak 2015
- 5
- 1
- 31
-
- Konu Sahibi asdasdasdasd24
umarımBi bilgim yok valla goren biri cikar insallah
ama hapı bıraktıktan sonra yumurtlama hemen başlamıyor mu?ben hala regl olmadım da korkuyorum çok belki hapı bıraktığımdan gecikiyo olabilir de o kadar şey okudum hala çok stresliyim sonuçta ihtimal sıfır değil. ayrıca teşekkür ederim :)Hamile oldugunu sanmiyorum canim. Cunku hem adetinin ikinci gunu iliski olmus hem de Zaten korundugun ayi takiben olmus reglin. Yani hap kullandigin icin yumurtlama Zaten olmamistir.
ama hapı bıraktıktan sonra yumurtlama hemen başlamıyor mu?ben hala regl olmadım da korkuyorum çok belki hapı bıraktığımdan gecikiyo olabilir de o kadar şey okudum hala çok stresliyim sonuçta ihtimal sıfır değil. ayrıca teşekkür ederim :)
Aralik 26da son hapı almışsın yani Aralık'ta yumurtlama olmamış. Zaten 30 da olmuşsun adet. İlişkide o zaman olmuş. Yani bu durumda hamile olmak ımkansız gıbı bırsey. Bence hapı Bıraktığın ıcın gecıkme olmuştur. Birde iklim hava degısıklıgı etkiliyor adet dongusunu. Anladığım kadarıyla gebelık ıstemıyorsun suan. Eğer birkaç gün ıcınde olmazsan regl tekrar bır gebelık testı yaparsın.
Hamile falan değilsin ya. Stres yapmaKizlar ben pko hastasiyim. Yaklasik 1 yildir diane35 kullaniyodum. Nisanlimla surtunme yoluyla iliskiye girdik. Ve adet duzensizligi olan biriyim. Bosalma karnima oldu ve bu farkli gunler olmak uzere bi kac defa oldu. En son 23 ocakta zevk suyundan hamile kalinabilecegini ogrendim ve sabah kan testi yaptirdim ardina norlevo kullandim. Bu arada 105kiloyum. Test negatif cikti 4 gun sonra tekrar yaptirdim yine negatif cikti. 29 ocakta kanamam oldu. Kanamam baslayinca diane35'e de basladim. Dianeye başladıktan yaklaşık 12-13 gun sonra kahverengi akintim basladi. 17. Gun ilaci biraktim. 18. Gun idrarda gebelik testi yaptim. Ama bu testi sabah idrarindan 4 saat sonra ki idrarla yaptim, negatif cikti. 2 gun sonra kanamam oldu ve her zamankine benziyo mu benzemiyo mu anlamadim cunku dengesiz kanamalarim var. 2 bucuk gun surdu. Bu arada kanamamin baslamasiyla ishalde oldu. Panikledim ustune gorme mi diye. Dokunsaniz aglicam cunku cok korkuyorum. Her gun burayi ve baska siteleri okuyorum. Su fazla tuketmiyorum idrar rengim koyu. Su an vucudumda gerceklesen hersey belki normal seyler fakat ben korktugumdan dolayi herseyi acaba olarak dusunuyorum. Sizce nedir ne yapmaliyim? Lutfen yardim edin...