hamile olabilir miyim?

sez-ay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2015
20
3
3
merhaba kızlar. aranıza yeni katıldım. öncelikle durumumu anlatmak isterim. yardımcı olursanız sevinirim.
nişanlımla son ilişkim adet günümün 22 ve 23 kasımda oldu. adet günümün 2. ve 3. günüydü. ayrıca lütfen bunun için beni yargılamayın faydası yok artık. neyse ondan sonra şüphelendiğim için beta hcg yaptırdım sonuç 0,6 negatif çıktı ve aralıkta da beklediğim gün yani 20 aralıkta 5 gün süren parçacıklı normal adetimi oldum. fakat yinede şüphelerim geçmedi ve 31 aralıkta sabah ilk idrarla test yaptım negatif çıktı. sorunum şu ki; dün regli olmamı beklediğim bi gündü ama olmadım. bugünde olmadım. ayın 16'sında birden göğüslerim çok acımaya başladı. normalde adet olmama 1 hafta kala acımaya başlardı adet günümden bir gün önce biterdi. yine 1 hafta önce acımaya başlamıştı ama tam geçiyor derken yine acımıştı.
yani kızlar ilişkiden 1 ay sonra günümde adet oldum test sonuçlarım negaif çıkmasına rağmen yine de hamile olma riskim var mı? cevaplar için şimdiden teşekkürler.

post, member: 653438"]kimsenin bir fikri yokmu? [/QUOTE]

mrb canm hamile degilsn endiselenme kan testi kesin sonuc veriyor.

post, member: 653438"]kimsenin bir fikri yokmu?

mrb canm hamile degilsn endiselenme kan testi kesin sonuc veriyor.[/QUOTE]

hadi kan testini ilişkiden yaklaşık 117-18 gün yumurtlama günümden de 5-6 gün sonra falan yaptırmıştım erkendi yani. ama 1 hafta sonrasında adetimi oldum. değilimdir dimi ya?

Yok be canm adet olmussun zaten dusunme daha. Rahatlamak istiosan bi daha kan testi yap.

Yok be canm adet olmussun zaten dusunme daha. Rahatlamak istiosan bi daha kan testi yap.

teşekkür ederim canım ama adetten sonra 4 defa idrar testi yaptım daha da test korkusuna giremicem herhalde. bakalım 2 gün daha bekleyeyim de doktora giderim olmadı.

Idrar testine guvenmiyorm en en iyisi kan testi. Dedgin gibi git bakalm doktora icin rahatlasn

merhaba kızlar. bu tarzda şikayetleri olanlar için bilgilendirme amacıyla yazıyorum. bugün doktora gittim. bir hamilelik söz konusu değilmiş. fakat yumurtalığımda 6 cm büyüklüğünde kist varmış. adet olduktan sonra tekrar gideceğim ve bununla ilgili bir tedavi başlatacağız. henüz adet olmadım doktorum bugün yarın olmam gerektiğini söyledi. bakalım bekliyoruz. herkese acil şifalar dilerim. konuyla ilgilenenlere de ayrıca teşekkürler.

En azindan evlenmeden ogrendin iyi oldu tedavi olursun evlenene akdar gecer ins. Hersyde e bi hayir vardir

merhaba kızlar. bugün regli oldum. yoğun bir şekilde ilk günümü yaşıyorum çok şükür. boşuna evham yapmışım.
sizlerden ricam lütfen ama lütfen internette yazanlara inanmayın. doktora gidin. her nükseden şey hamilelik belirtisi değildir. kendinizi boş yere üzmeyin. bunları da bilgilendirme amaçlı yazdım. umarım ışık tutar.

mrb canm hamile degilsn endiselenme kan testi kesin sonuc veriyor.

Merhaba bu ay esimle 2 defa ilişkiye girdik ikisindede okey marka prezervatifle korunduk. Adetim 10 gün gecti gecen hafta evde gebelik testi yaptim negatif sizce hamile olabilir miyim

Merhaba bu ay esimle 2 defa ilişkiye girdik ikisindede okey marka prezervatifle korunduk. Adetim 10 gün gecti gecen hafta evde gebelik testi yaptim negatif sizce hamile olabilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…