• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile olabilir miyim :(

esrarengizpapatya

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2015
11
2
8
32
kizlar merhaba ben aranizda yeniyim.. gecen ay kocamla korunmadan iliskiye girdik daha dogrusu geri çekilme yöntemiyle disari bosaldi ve ben ertesi gün adet gördüm.. 8 gün sürdü normalde 27 gunde bir adetim geliyo gecen ay 11inde olmustum bu aya göre 4 gun gecikti hamile olabilir miyim daha yeni evliyiz yardm edin cok erken daha:KK43:

kizlar merhaba ben aranizda yeniyim.. gecen ay kocamla korunmadan iliskiye girdik daha dogrusu geri çekilme yöntemiyle disari bosaldi ve ben ertesi gün adet gördüm.. 8 gün sürdü normalde 27 gunde bir adetim geliyo gecen ay 11inde olmustum bu aya göre 4 gun gecikti hamile olabilir miyim daha yeni evliyiz yardm edin cok erken daha:KK43:
bir test yap canım anca o şekilde anlayabilirsin hamile olup olmadığını ana başka nedenlerden ötürü de olabilir adet gecikmen. Eğer eşinle çocuk düşünmüyorsanız geri çekilme bir korunma yöntemi değildir en kısa zamanda başka yöntemler kullanın bence

bir test yap canım anca o şekilde anlayabilirsin hamile olup olmadığını ana başka nedenlerden ötürü de olabilir adet gecikmen. Eğer eşinle çocuk düşünmüyorsanız geri çekilme bir korunma yöntemi değildir en kısa zamanda başka yöntemler kullanın bence
evet cnm haklisin test icin 10 gun gecmesi lazimmis ondan bekliyorum da sabirsizim ya sorcam illa :)

İyi akşamlar bizde eşimle 7 ay geri çekilme yöntemini kullandık ama bu yöntemde erkeğin kendini çok iyi kontrol ediyor olması lazım birde ilişki esnasında zevk suyuna karışan spermler olabiliyor hakkınızda hayırlısı olsun

İyi akşamlar bizde eşimle 7 ay geri çekilme yöntemini kullandık ama bu yöntemde erkeğin kendini çok iyi kontrol ediyor olması lazım birde ilişki esnasında zevk suyuna karışan spermler olabiliyor hakkınızda hayırlısı olsun
cnm biz normalde cok sık kullanmiyoruz aslinda ama ogün oldu iste ya :/ yani adet oldum sonucta diyorum bi yandan bi de icime bosalmadi cok asiri dusuk diyorm bi yandan da milyonda 1 de olsa ihtimal diyorm insallah cnm hakkimizda hayirlisi olur saol

Mrb arkadaslar benimde sizn fikirlernze ihtycm var pcosluyum ekm aynda boş gebelikten dolyı kurtaj oldm kürtajdn snra hap ile adt oldm 19 aralıkta sn 2 gündr cok az kahverengi lekelnmem oldu kesildi gebelik test yaptm negatf cıktı kafam karma karışkwne yapcgmi bilemdm hamile kalmyı da istyrm ama buda neyn nesi bilemdm lütfn bna yardm edin

Back