acabası kalmamış canım hayırlı olsun bebişin :)Kızlar merhaba ben yeni katıldım aranıza. Hemen konuya giriyorum. 23 ağustosta regl oldum , 2 hafta önce akıntımla birlikte pembe leke geldi birkaç gün ve kesildi. Daha önce hiç böyle bir şey yaşamadım. Birkaç gün önce ilişkiye girdiğimde o pembe akıntı yine geldi fakat bu kez çok geldi ve hemen kesildi devam etmedi. Şu an hiçbir şey yok. Test aldım yaptım 2. çizgi açık pembe çıktı , gittim 2 test daha aldım onlarda 2. çizgi daha belirgin çıktı. Bu sabah 2 test daha aldım , sabah ilk idrarla yapınca daha iyi oluyomuş diye yaptım ve 2 testte de 2. çizgi belirgin çıktı. Hemen hastaneye gittim kan verdim. Sonucu yarın alıcam. Hastaneden dönerken 1 test daha aldım onu da yaptım yine 2. çizgi çok belirgindi. Acaba hamile miyim ? Polikist hastasıyım , adetlerim bazen 45 günde bir bile gelebiliyo. İhtimal dahi vermiyorum. Ama son 3 adetim 28. , 28. , 29. günde geldi. Ayrıca ileri derecede idrar yolu enfeksiyonu , idrar yolu iltihaplanması var bunlardan dolayı hcg seviyem yüksek olabilir mi ? Eczanedekiler İdrar yolu enfeksiyonun var mı dediler , ileri derecede hemde dedim. Kesin ondan pozitif çıkıyo o zaman , idrar yolu enfeksiyonu testin pozitif çıkmasına neden oluyo dediler. Sizin bir bilginiz var mı bu konuda ? Son yaptığım testin resmini de koydum. Lütfen cevap yazar mısınız merak içindeyim , şimdiden teşekkür ederim cevaplarınızı bekliyorum.
Canım çok teşekkür ederim fakat istemiyorum hamile kalmakacabası kalmamış canım hayırlı olsun bebişin :)
o zaman hakkında hayırlısı olsun..Canım çok teşekkür ederim fakat istemiyorum hamile kalmak
Amin canım inşallaho zaman hakkında hayırlısı olsun..
hayırlı olsun arkadasım. sende benım gıbı milyon tane test yapmıssın bence kesın var. benımkı de hep sılık cızgıydı belırgınlesmesını beklemedım okadar testte cıkınca hamilesın dedı herkes cok sukur oyleyım. guzel haberlerını beklıyoruz. darısı olmayanların basına.Kızlar merhaba ben yeni katıldım aranıza. Hemen konuya giriyorum. 23 ağustosta regl oldum , 2 hafta önce akıntımla birlikte pembe leke geldi birkaç gün ve kesildi. Daha önce hiç böyle bir şey yaşamadım. Birkaç gün önce ilişkiye girdiğimde o pembe akıntı yine geldi fakat bu kez çok geldi ve hemen kesildi devam etmedi. Şu an hiçbir şey yok. Test aldım yaptım 2. çizgi açık pembe çıktı , gittim 2 test daha aldım onlarda 2. çizgi daha belirgin çıktı. Bu sabah 2 test daha aldım , sabah ilk idrarla yapınca daha iyi oluyomuş diye yaptım ve 2 testte de 2. çizgi belirgin çıktı. Hemen hastaneye gittim kan verdim. Sonucu yarın alıcam. Hastaneden dönerken 1 test daha aldım onu da yaptım yine 2. çizgi çok belirgindi. Acaba hamile miyim ? Polikist hastasıyım , adetlerim bazen 45 günde bir bile gelebiliyo. İhtimal dahi vermiyorum. Ama son 3 adetim 28. , 28. , 29. günde geldi. Ayrıca ileri derecede idrar yolu enfeksiyonu , idrar yolu iltihaplanması var bunlardan dolayı hcg seviyem yüksek olabilir mi ? Eczanedekiler İdrar yolu enfeksiyonun var mı dediler , ileri derecede hemde dedim. Kesin ondan pozitif çıkıyo o zaman , idrar yolu enfeksiyonu testin pozitif çıkmasına neden oluyo dediler. Sizin bir bilginiz var mı bu konuda ? Son yaptığım testin resmini de koydum. Lütfen cevap yazar mısınız merak içindeyim , şimdiden teşekkür ederim cevaplarınızı bekliyorum.
Hayır olmaz. İlaç tedavisi görürken çok gebelik testi yaptım hiç böyle bir görüntü çıkmadı. Olsa olsa yeri belli olur ama böyle kırmızı hiç sanmıyorum. Gebelik istemiyormuşsun ama bu kadar sıkıntı içinde gelmiş bebek. Ben bekleyenlerdenim inşallah bana da nasip olur böyle kırmızı çizgilerİdrar yolu enfeksiyonu testlerin pozitif çıkmasına neden oluyo mu ? Bir bilen yok mu ?
Amin canım Rabbim olmayan herkese nasip etsinhayırlı olsun arkadasım. sende benım gıbı milyon tane test yapmıssın bence kesın var. benımkı de hep sılık cızgıydı belırgınlesmesını beklemedım okadar testte cıkınca hamilesın dedı herkes cok sukur oyleyım. guzel haberlerını beklıyoruz. darısı olmayanların basına.
Inşallah canım Allahım gönlüne göre versinHayır olmaz. İlaç tedavisi görürken çok gebelik testi yaptım hiç böyle bir görüntü çıkmadı. Olsa olsa yeri belli olur ama böyle kırmızı hiç sanmıyorum. Gebelik istemiyormuşsun ama bu kadar sıkıntı içinde gelmiş bebek. Ben bekleyenlerdenim inşallah bana da nasip olur böyle kırmızı çizgiler
Ben onu akıntı olarak değerlendirmemistim canım bildiğin iltihap geliyohamilesin canm ya benmde çok akıntım vardı hamile kaldım hem akıntıda bi hamilelik belirtisidir
anladım canm eğer hamileliğin kesinleşiese kan tahliliyle hiç aksatna iltihap için tedavi ol derim bendede aynı durum var bebeğe zararı olabilir tedavi oluyorumBen onu akıntı olarak değerlendirmemistim canım bildiğin iltihap geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?