- 25 Eylül 2014
- 293
- 68
- 28
Kızlar merhaba ben yeni katıldım aranıza. Hemen konuya giriyorum. 23 ağustosta regl oldum , 2 hafta önce akıntımla birlikte pembe leke geldi birkaç gün ve kesildi. Daha önce hiç böyle bir şey yaşamadım. Birkaç gün önce ilişkiye girdiğimde o pembe akıntı yine geldi fakat bu kez çok geldi ve hemen kesildi devam etmedi. Şu an hiçbir şey yok. Test aldım yaptım 2. çizgi açık pembe çıktı , gittim 2 test daha aldım onlarda 2. çizgi daha belirgin çıktı. Bu sabah 2 test daha aldım , sabah ilk idrarla yapınca daha iyi oluyomuş diye yaptım ve 2 testte de 2. çizgi belirgin çıktı. Hemen hastaneye gittim kan verdim. Sonucu yarın alıcam. Hastaneden dönerken 1 test daha aldım onu da yaptım yine 2. çizgi çok belirgindi. Acaba hamile miyim ? Polikist hastasıyım , adetlerim bazen 45 günde bir bile gelebiliyo. İhtimal dahi vermiyorum. Ama son 3 adetim 28. , 28. , 29. günde geldi. Ayrıca ileri derecede idrar yolu enfeksiyonu , idrar yolu iltihaplanması var bunlardan dolayı hcg seviyem yüksek olabilir mi ? Eczanedekiler İdrar yolu enfeksiyonun var mı dediler , ileri derecede hemde dedim. Kesin ondan pozitif çıkıyo o zaman , idrar yolu enfeksiyonu testin pozitif çıkmasına neden oluyo dediler. Sizin bir bilginiz var mı bu konuda ? Son yaptığım testin resmini de koydum. Lütfen cevap yazar mısınız merak içindeyim , şimdiden teşekkür ederim cevaplarınızı bekliyorum.