O oykumms Üye Kayıtlı Üye 29 Mart 2014 7 1 6 Manisa 21 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi oykumms #1 13nisanda adet oldum 15gun adet gördüm ve bu ay daha adet olmadım 5aylik bir kizim var ve hamile olma olasiligim varmi sizce lütfen yardım edin
13nisanda adet oldum 15gun adet gördüm ve bu ay daha adet olmadım 5aylik bir kizim var ve hamile olma olasiligim varmi sizce lütfen yardım edin
harbikiz42 kun fe yekun Kayıtlı Üye 1 Ekim 2013 379 31 48 21 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi oykumms #2 oykumms .!.: 13nisanda adet oldum 15gun adet gördüm ve bu ay daha adet olmadım 5aylik bir kizim var ve hamile olma olasiligim varmi sizce lütfen yardım edin Genişletmek için tıkla... 15 gün adet gördüğünde yumurtaların çatlamamış olabilir gebe olmayabilirsin bunu en iyi sen bilirsin ilişkin ne şartlarda oldu ona bağlı
oykumms .!.: 13nisanda adet oldum 15gun adet gördüm ve bu ay daha adet olmadım 5aylik bir kizim var ve hamile olma olasiligim varmi sizce lütfen yardım edin Genişletmek için tıkla... 15 gün adet gördüğünde yumurtaların çatlamamış olabilir gebe olmayabilirsin bunu en iyi sen bilirsin ilişkin ne şartlarda oldu ona bağlı