hamile olabilir miyim?

sultan__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2012
1.480
500
173
2 gün önce test yaptım silik çizgi gördüm. sonrasında başka test yapmadım. yarın sabah saat 9-10 gibi adet olmam lazım. 2 gündür belim adet olacakmışım gibi ağrıyor. yatarken de sol tarafa döndüğümde ağrı geçiyor. belimin aşağısından bacaklarıma doğru bir uyuşma var. adetten önce adet ağrısına benzeyen ağrı çekip hamile olduğunu öğrenen var mı acaba? ilk gebeliğimde de böyle ağrı yaşadım ama adet günüm geldiğinde yaşamıştım 2 gün öncesinde değil.

inşallah hamilesin:) istiyorsan tabi...bendede var bır kac gundur ama ben muhtemelen adet olacam..hamile olma umudumu tamamen yitirdim..hamileykende aynı adet agrısı gıbı cekiyorsun..doktora git kan tahlili ile çıkar. hakkınızda hayırlısı

cnm ben adet günüme 4 gün varken sürekli bel ağrısı yaşadım ve çok da ağrıyordu. 4 gün sürdü.

cnm ben adet günüme 4 gün varken sürekli bel ağrısı yaşadım ve çok da ağrıyordu. 4 gün sürdü.

28. gün bitti 29. güne girdim adet olmadım daha. geçen ay 27. günde leke gelmişti 28. günde olmuştum. bel ağrısı ve aşırı gaz var şuan. hayırlısı artık :)

inşallah canım ama kaptırmak istemiyorum nedense kendimi. şuan sanki her an adet olacakmışım gibi.. sürekli tuvalete gidip bakıyorum. hayırlısı artık.

hayırlısı tabı canım.aynen bende senın gıbı dusunuyorum 2-3 gun gecse bıle hemen umutlanmak ıstemıyorum .insallah hamılesındır pesınden de bız gelırız :)

inşallah canım ama kaptırmak istemiyorum nedense kendimi . şuan sanki her an adet olacakmışım gibi.. sürekli tuvalete gidip bakıyorum. hayırlısı artık.

Bende senin gibi sürekli tuvalete gidip bakıyorum kabus gibiydi gelmesin die etmediğim dua kalmadı şonuç altta beli işte :)eğer şüphen varsa kan testinde kesin çıkar istersen git yaptır?

hayırlısı tabı canım.aynen bende senın gıbı dusunuyorum 2-3 gun gecse bıle hemen umutlanmak ıstemıyorum .insallah hamılesındır pesınden de bız gelırız :)

buraya yazmamı beklemiş demek ki az önce leke geldi. sanırım kist var bende o zamanda pozitif gösterirmiş gebelik testleri. ama adetimin düzene girmesi benim için iyi bir haber. ilk kez düzenli bir şekilde benim müdahalem olmadan olacak sanırım. insan adet olmayı özler mi? ben kürtajdan bu yana normal adet olmayı özledim valla. doktor 6-7 ay gerekebilir bazen düzenlilik için demişti. benden olmayacak sanırım ama güzel haberleri senden bekliyoruz.

Bende senin gibi sürekli tuvalete gidip bakıyorum kabus gibiydi gelmesin die etmediğim dua kalmadı şonuç altta beli işte :)eğer şüphen varsa kan testinde kesin çıkar istersen git yaptır?

hayırlısı canım sanırım adet olacağım. bu ay pek önemsemedim zaten. olursa olur olmazsa kısmet dedim. birde kendi evimizde olmadığımız için zor oluyor bu çocuk işleri :)) kısmet arrtık eylüle kadar üzerine düşmeyeceğim

Arkadaşlar haziran ayına kadar adetlerim hep düzenliydi. 11 ay boyunca Yasmin kullandım. Ama Haziranda 5-6 gün erken adet oldum. Öyle olunca Yasmin yan etki yaptı diye düşünerek 21 günlük hapım bittiğinde 7 gün ara verdikten sonra tekrar kullanmaya devam etmedim. O tarihten itibaren de doğal yöntemle korunuyoruz. Yani dışarı çıkarma yöntemiyle. Ancak 41 gündür adet olmuyorum. Arkadaşlarım hamile olabileceğimi söylüyorlar ama ben kaset tipi gebelik testiyle 2 kere test yaptım. İkisinde de negatif çıktı. Adet olacakmışım gibi hissediyorum sürekli, hatta adetim geldi gibi hissediyorum, tuvalete gidip baktığımda sadece akıntı olduğunu görüyorum. Gelen akıntıda bir koku, renk vs. yok. Sadece akıntının miktarı biraz daha arttı. Ama çok da fazla değil. Son adet günüme göre hesaplayınca 13 gün önce adet olmam gerekiyordu. Önceki ay 5-6 gün erken geldiği halde bu ay bu adetin bu kadar gecikmesinin sebebi ne olabilir acaba?

sultancım geçen ay arkadaşımla son adet tarihlerimiz arasında 5 gün vardı. o da adetten önce pozitifi gördü. sonra adet gününde lekelenmeye başlayınca adet olduğunu düşünmüş zaten adet oldum da demişti bana. hatta kimyasal gebelik geçirdiğini düşündü yine. 4 gün sürmüş kanaması ama tuhaf birşeydi diyo. tam adet de değil tam lekelenme de değil ortası diyordu. geçen gün mide bulantısından doktora gittiğinde doktorda kalp atışlarını duymuşlar. 6+5 olması gerekirken 5+4 demiş doktor ama olsun sonradan toparlar. bu adetin nasıl geçecek onu bir incele bakalım tuhaflık sezecek misin sen de?

merhaba bişey sormak istiyorum adet olmama daha 12 gün var bundan önceki adetim bittikten 3 gün sonra pembemsi bi akıntı geldi şimdi şiddetli kasık ağrılarım var dün test yaptım silik 2. çizgi çıktı bu sabah tekrardan test yaptım ama bu sefer ne 1. çizgi nede 2. çizgi hiç bişey olmadı hamile olabilir miyim?

Arkadaslar yeni katildim araniza yarin adetime 2 gun var iysallah olmam lutfen ama lutfen bana dua edin

yasmini 2 aydır kullanıyorum.2.kutu bitti 3 gün geçti fakat hala kanamam olmadı bu aralar bel ağrılarım oluyor sizce hamile olabilirmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…