inşallah hamilesin:) istiyorsan tabi...bendede var bır kac gundur ama ben muhtemelen adet olacam..hamile olma umudumu tamamen yitirdim..hamileykende aynı adet agrısı gıbı cekiyorsun..doktora git kan tahlili ile çıkar. hakkınızda hayırlısı[/Q
hamileyken adet günüm geldiğinde ağrı başlamıştı şimdi öncesinde başlayınca şaşırdım. yayladayım şuan. mecburen pazartesiyi bekleyeceğim. ya da yarın sabah adet olacağım bilmiyorum. ağrı fazla değil daha çok bel ağrısı tarzında. her hamilelikte belirtiler farklı olur diyorlar ama ben hep önceki gibi olmayınca hamile değilim diyorum. idrar testlerine de güvenmiyorum artık. kist falan olunca da pozitif çıkıyormuş. öyle tabi hayırlısı.
2 gün önce test yaptım silik çizgi gördüm. sonrasında başka test yapmadım. yarın sabah saat 9-10 gibi adet olmam lazım. 2 gündür belim adet olacakmışım gibi ağrıyor. yatarken de sol tarafa döndüğümde ağrı geçiyor. belimin aşağısından bacaklarıma doğru bir uyuşma var. adetten önce adet ağrısına benzeyen ağrı çekip hamile olduğunu öğrenen var mı acaba? ilk gebeliğimde de böyle ağrı yaşadım ama adet günüm geldiğinde yaşamıştım 2 gün öncesinde değil.
cnm ben adet günüme 4 gün varken sürekli bel ağrısı yaşadım ve çok da ağrıyordu. 4 gün sürdü.
28. gün bitti 29. güne girdim adet olmadım daha. geçen ay 27. günde leke gelmişti 28. günde olmuştum. bel ağrısı ve aşırı gaz var şuan. hayırlısı artık :)
hadi insallah guzel haberler bekliyoruz canım
inşallah canım ama kaptırmak istemiyorum nedense kendimi. şuan sanki her an adet olacakmışım gibi.. sürekli tuvalete gidip bakıyorum. hayırlısı artık.
inşallah canım ama kaptırmak istemiyorum nedense kendimi . şuan sanki her an adet olacakmışım gibi.. sürekli tuvalete gidip bakıyorum. hayırlısı artık.
hayırlısı tabı canım.aynen bende senın gıbı dusunuyorum 2-3 gun gecse bıle hemen umutlanmak ıstemıyorum .insallah hamılesındır pesınden de bız gelırız :)
Bende senin gibi sürekli tuvalete gidip bakıyorum kabus gibiydi gelmesin die etmediğim dua kalmadı şonuç altta beli işte :)eğer şüphen varsa kan testinde kesin çıkar istersen git yaptır?
hayırlısı canım sanırım adet olacağım. bu ay pek önemsemedim zaten. olursa olur olmazsa kısmet dedim. birde kendi evimizde olmadığımız için zor oluyor bu çocuk işleri :)) kısmet arrtık eylüle kadar üzerine düşmeyeceğim
daha sonrasında adet oldun mu canım.kimsecickler yok muuu
2 gün önce test yaptım silik çizgi gördüm. sonrasında başka test yapmadım. yarın sabah saat 9-10 gibi adet olmam lazım. 2 gündür belim adet olacakmışım gibi ağrıyor. yatarken de sol tarafa döndüğümde ağrı geçiyor. belimin aşağısından bacaklarıma doğru bir uyuşma var. adetten önce adet ağrısına benzeyen ağrı çekip hamile olduğunu öğrenen var mı acaba? ilk gebeliğimde de böyle ağrı yaşadım ama adet günüm geldiğinde yaşamıştım 2 gün öncesinde değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?