Hamile olabilir miyim???

mmmelekkks

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2012
167
4
46
İstanbul
Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım sayılır. Özellikle bebek düşünmeye başladıktan sonra forumdan çıkamaz oldum. Gelelim benim durumuma.1 yıllık evliyim. Yaklaşık 1 sene Belara kullandım, Mart ayında ilacı bıraktım. Geçen ay ilacın da etkisiyle oldu sanırım, adetim yaklaşık 1 hafta geç geldi. Bu ay da 6 gün gecikti ama hala bir şey yok. Koltuk altlarımda inanılmaz bir ağrı var. Sizce bu sefer bebiş olabilir mi? Yine ilacın etkisi mi yoksa...:44:

Dogum kontrol hapini 1 yil ve daha fazla kullanildiginda etkisinin gecmesi biraz daha uzun suruyor ben 3 ay ictim 6 ay korudu evliligimin dokuzuncu ayinda gebe kaldim ama bunyeden bunyeye degisiyor bazilari kullandigin kadar korur der ablam biraktigi ay gebe kalmisti belki sende olabilirsin 5 gun gecince idrar testi yap hayirlisi olsun

Bugün 5. gün oldu. Sanìrım yarın sabah bir test yaparım artık. Gebeliği erken gösteren testlerden aldım 20 TLye. Hamileysem 5 gün gecikmeyle kesin çıkar herhalde testte değil mi?

Bugün 5. gün oldu. Sanìrım yarın sabah bir test yaparım artık. Gebeliği erken gösteren testlerden aldım 20 TLye. Hamileysem 5 gün gecikmeyle kesin çıkar herhalde testte değil mi?

Kesin cikar iki cizgi silik te olsa cikarsa gebesin demektir hadi bakalim haberini bekliyoruz mutlaka yaz

Yarın sabahı sabırsızlıkla bekliyorum :) Sabah ilk idrarla yapılması öneriliyormuş genelde o yüzden sabah yapacağım testi. Bu arada az önce bir arkadaşımın daha hamile olduğunu öğrendim. Birden ağlamaya başlayıverdim sebepsiz yere. Hem sevindim hem içim burkuldu sanki biraz. Umarım benim için de hayırlı zaman gelmiştir...

Ve sonuç pozitif Hala inanamıyorum... Kan testi de yaptırdım,2039 çıktı degerim.ne kadarlık yani şimdi benim bebişim???

arkadaşlar 11 aylık evliyim.2012 temmuz başında evlendim. evlenmeden mayıs ayından ağustos ayına kadar doğum kontrol hapı kullanıp sonra bıraktım.daha sonra farklı yöntemlerle kasım aralık ayına kadar korunmaya devam ettim. o süreçten sonra bebek düşünmeye başladık.Esas mesele NE OLUR BİLEN BİRİ NET bişey söylesin. en son adet gördüğüm tarih 6 nisan, 24 mayıs oldu hala adet görmedim.idrar testi kan testi yaptım negatif çıktı.Bel ağrısı ara ara yoklayan kasık ağrıları var. dünden beri ise göğüs ağrısı ve ağırlıkla göğüs uçlarında aşırı bi sızlama. görüştüğüm herkes söktürücü vs kullanmamamı söyledi.tüm bunlara rağmen hamile olma ihtimalim var mı??
Ayrıca şunu belirtmeliyimki 6 nisandan sonraki ilk ilişki tarihi 22 nisan. yumurtlama dönemini geçmiş veya son günleri olabilir. Kafam çok karışık

İdrarda yanilma payi var ama kanda %100 dogrudur ama gec dollenmede olmus olabilir bence en dogrusu bi kadin dogumcuya gorunmen gecmis olsun insallah istedigin bebise kavusursun

inşallah öyledir. Haziran başına kadar beklemek istiyorum kesin sonuç için İnşallah bu bekleyiş farklı sıkıntılara yol açmaz.. Teşekkür ederim bilgilendirdiğin için ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…