hamile olabilir miyim?

Yaptım çok net bi şekilde negatif çıktı ama gecikme neyin nesi anlayamadım.

sakın moralini düşürme canım hayırlısı bak benimde bugün gecikmenin 10. günü ve arada bir olması normalmiş adetin bende senin gibi çok ümitlenmiştim ama olsun deniycez yapıcaz o çocuğu meraklanma :):)

Slm kizlar.... :)

benimde gecikmelerim oldu bende ümit etim ama hamile degilmisim. bazen stresten oluyormus gecikmeler. suanda adetim 5 gün yerine 2,5 gün sürdü...buda ola biliyormus.test falan yapmadim bilmiyorum normal evde test yapsam cikarmi? (kan testi degil yani)

hayirlisini versin allahim...fazla galiba takiyoruz aklimiza...takinti oldu artik. biraz akisina birakmak lazim sanirim (ben birakamiyorum, cok düsünüyorum sanirim)

olabiliyor stres hava değişimi vs etken hep bunlara elde değil aslında ben evleneli 2 seneye yaklaştı ilk defa bu ay takıntı yaptım ama bakalım hayırlısını versin hepimize allah :) bi dahaki zaman inş:)

olabiliyor stres hava değişimi vs etken hep bunlara elde değil aslında ben evleneli 2 seneye yaklaştı ilk defa bu ay takıntı yaptım ama bakalım hayırlısını versin hepimize allah :) bi dahaki zaman inş:)

ilk bastan berimi deniyorsunuz? evet bende kendimi cok fazla dinledim, ben bulaniyordum ama folik asit yüzünden sandim doktoru arardim ondan degilmis, yani bende anlam veremedim...sanirim cok fazla dinlemeyelim kendimizi herseyi akisina birakalim, allahim biliyor dogru zamani, herseyin hayirlisini versin insallah.

yok tatlım 8 aydır deniyoruz ama 1 sene d.cntrl kullandım onun için kasmadım bu aya kadar bu ay adet gecikince heveslendim ama negatif bakalım yaza kadar hamiş olmassam gidicem dr a

canım benim de ayın 20 sinde adet olmam gerekiodu
ki normalde adet düzensizliğim yoktur aha hamileyim dedim
bugün doktora gittim rahmin tertemiz dedi
hamile deilmişim arada bi düzen bozulabiliomuş hap verdi
şimdi onu kullancam 6 gün

siz test yaptınızmı noldu sonuçlar ???

kan yaptırmadım canım idrar negatif çıkınma öle yaptırma gereği duymadım bnm günüm 17 siydi:26:

gelmesse cumaya kadar dr gideceğim bir sorun mu var diye:18:

yok tatlım 8 aydır deniyoruz ama 1 sene d.cntrl kullandım onun için kasmadım bu aya kadar bu ay adet gecikince heveslendim ama negatif bakalım yaza kadar hamiş olmassam gidicem dr a

bende doktrora gittim hersey iyi dedi, folik asit yazdi, onu kulaniyorum 1 ay oldu, gecen ayda benim adetim 10 gün gecikti aha dedim sevindim ama sonradan geldi adetim. bekliceyiz artik. Iste insan telaslasiyor. test yaptinmi sen?

bende doktrora gittim hersey iyi dedi, folik asit yazdi, onu kulaniyorum 1 ay oldu, gecen ayda benim adetim 10 gün gecikti aha dedim sevindim ama sonradan geldi adetim. bekliceyiz artik. Iste insan telaslasiyor. test yaptinmi sen?

idrar negatif canım aynen telaş heves sarı bak ben 8 ay oldu korunmayı bırakalı ilk defa bu ay istedim ve telaşlandım onda da fos çıkacak sanırım bakalım hepimiz için hayırlısı

idrar negatif canım aynen telaş heves sarı bak ben 8 ay oldu korunmayı bırakalı ilk defa bu ay istedim ve telaşlandım onda da fos çıkacak sanırım bakalım hepimiz için hayırlısı

idrarda kesin cikarmi? yani bende mesela, adet gördüm ama kisa dedigim gibi 5 gün esasinda adetim oluyor bu ay 2,5 (1,5 gün yogun yani normal adet görür gibi) gün geldi ve suanda ara ara lekelenme var) test yapsam cikarmi acaba? yada kan testi dahami iyi olur?

bendede 6 ay oldu hayirlisi bakalim, bizde bekliyoruz. niye fos ciksin canim...hala bir ümidin varmi? adetin ne zaman gelmesi lazim?

normalde benim 18 şubatta olmam gerekiyordu son 3 aylık döngüme göre :S ümidim bi kaç yazı okudum beta hcg si sonradan yükselenler varmış ya öyleyse diye ama ne biliim işte olsun ikimizde yeniyiz allah büyük

aynen öyle canim daha yeniyiz :) allahim hayirlsini versin...dogru zamani bilir ve hayirli evlat verir insallah...sanirim biz cok okuyoruz. Bende test yapmayi düsünüyorum ama bilmiyorum cikarmi diye, benim adete kisa sürdü. hala ümidim var yani :)
Ama biliyormusun ne okudum. Hic düsünmedigin an oluyormus, stres ve düsünceler önlüyormus hamile kalmayi. ondan düsünmicem diyorum, yinede aklima geliyor, bilmiyorum nasil kurtulurum bu düsünceden :)

herkes öyle diyorda ben 8 aydır hiç aklıma bile getirmiyorum işte d.kontrol kullandım o nu vücudumdan anca atarım die kasmadımda bazı aylar 3 gün gecikmede olsa hiç farketmiyordum adet olduktan sonra bu ay gecikmiş die aklıma geliyor yani okadar duyarsızdım ama olmadı bişey bu ayda 5. gün de başladım acaba hamişmiyim diye dolanmaya ortalıkta eğer şu an hamileysem alakası yok derim stresle

bence sen ara kanama dedikleri olaya yaşadıysan şimdi yapsan bile çıkar test çıkmassa artık önümüzdeki aylara bak tatlım

Yok canım, yaa zaten bebiş yapmak niyetimiz pek yoktu yaza kadar en azından. Gecikmeler filan çok uzayınca ve hala da devam ediyor. Geçen ayda sıkıntılı geçince regl haftam acabaaaaa dedimm yani. Hafta içi bi doktora görünmeyi düşünüyorum. Daha önce hiç başıma gelmedi çünkü baya tedirgin oldum.

aynen benimde öyle oldu(( bakalım inş hamiş değilsek bi an önce gelir kırmızılar yoksa böle bu ne menapozlu gibimmm sinir stres:18::18::18::18::18:

Ya simdi benim adetim kesilmisti esasinda (5 gün yerine 2,5 gün gelmisti). simdi ise lekeler geliyor, pempemsi, böyle yapis yapis birsey. anlamadim...bana yardimci olurmusunuz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…