- 24 Şubat 2013
- 928
- 84
- 73
seninle aynıydık hatırlarsan 17 siydi günüm 18 ve 20 sinde test yaptım çıkmadı ama bu cuma çift çizgiçıktı sanırsam hormonel bişeymiş hamişim :) yarın doktora gidecem belki aynısı sanada olur cnm
Ve sancım biranda şiddetli geliyor hemen geçiyor göğüs ağrım da bugün hafiften başlar gibi normalde çok sıkıntılı geçer adetim,adetten bir hafta önce göğüs ağrım kasık ağrım başlar bu defa olmadı hayırlısı inşallah ya
tatlım ne diyeyim ki sana ben kan tahlili bile yaptırmadım,benim normalde de arada aksamalar olurdu adetimde ama bu kes uzun sürdü...:) keşke sana yardımcı olabilseydim allah gönlünden geçen neyse onu nasip etsin sanada:)
Benm daha önce hiç geçirmemesi aklımı karıştırıyor işte cnm
,canım gecikmenin kaçıncı gününde çift çizgi çıktı senin?
6. gündeçıktı cnmm
ohoo o zaman ben değilim bak 8. gün bugün en son dün yaptım test şu hassas idrar testinden nagatiff(([
hormonla yada döllenme günüyle alakalı birşeyde olabilir cnmm
ohoo o zaman ben değilim bak 8. gün bugün en son dün yaptım test şu hassas idrar testinden nagatiff(([
hormonla yada döllenme günüyle alakalı birşeyde olabilir cnmm
bilmiyorum ki canım ya bak şu işe bu aralar aklımda hiç böyle bişey yokkken bu adetim aklıma düşürdü bu olayı çok heveslendim bakalım yarın da deniyeceğim olmassa öbür gün dr. a giderim artık
çok şükür kan testi yaptırdım 0.00 çıktı hamile değilim Allah dualarımı boşa çıkarmadı şkürler olsun artık akışına bıraktım demekki ertesi gün hapı etkiliymiş hakikaten daha da hamilelik gbi bi ihtimal söz konusu olmaz deilmi ilişkide bulunmuyoruz zaten hani kanda 0 ise dahası yoktur değil mi:)
aynen aynen stresten uyku uyumuyordum şimdi akışına bıraktım ne zaman adet olursam artık Allahım kimseye bu stresi yaşatmasın iyi ki varsınız yaa
kızlar normalde ayın 18 de adet olmam gerekıyordu 19nda test yaptm negatf çıktı ama hala adet grmedim hamile olabilir miyim testte gebelik ne zamn blli olr
hamile degilsin korkma.ertesi gun hapi yumurtalari yikima ugratip adet gormeni saglar ki hamilelik onlensin.bir ay sonra gecikmeli adet gormen normal canimkızlar ben yeni üyeyim konu açtım ama cevap gelmedi acilen bişe danışmak istiyorum yardımcı olurmusunuz
ben geçen ay korunmasız ilişki yaşadım sabahında ertesi gün hapı içtim 1 hafta sonra adet tarhim olmamasına rağmen kanamam oldu 2 3 gün sürdü ve üstünden tam 1 ay geçti hala adet olmadım idrar testi yapıyorum negatif çıkıyor hamilelik ihtimali var mıertesi gün hapı adet düzenini etkiler mi?
hala adet grmedim ama dun test yaptım yne negatiff off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?