hamile olabilir miyim?

,canım gecikmenin kaçıncı gününde çift çizgi çıktı senin?

Benimde şuan üç gün geçti bügünde olmadım hayatımda il defa adet günüm geçiyor 25. Gün dedimi adet olurdum aşırı sancı var sol kasığımda kan testi ne baktırdım iki gün önce 0.100 çıktı yarın sabah tekrar baktıracağım doktor bir daha istedi acaba kanda da geç çıkan var mıdır yazdım da konu olarak kimse cvp vermedi bana da

Ve sancım biranda şiddetli geliyor hemen geçiyor göğüs ağrım da bugün hafiften başlar gibi normalde çok sıkıntılı geçer adetim,adetten bir hafta önce göğüs ağrım kasık ağrım başlar bu defa olmadı hayırlısı inşallah ya

Son düzenleme:

tatlım ne diyeyim ki sana ben kan tahlili bile yaptırmadım,benim normalde de arada aksamalar olurdu adetimde ama bu kes uzun sürdü...:) keşke sana yardımcı olabilseydim allah gönlünden geçen neyse onu nasip etsin sanada:)

Benm daha önce hiç geçirmemesi aklımı karıştırıyor işte cnm

Benm daha önce hiç geçirmemesi aklımı karıştırıyor işte cnm

sanki bende netten araştırdım kanda da geç döllenmede geç çıkabiliyor bence biras sık dişini biliyorum zor olacak bnmle aynı durumdasın bende çok zorlanıyorum ama bekle biras zaten senin en geç 2 güne belli olur zannımca yarın kan vereceksende haber ver bana bende merak ettim şimdi:)

çok şükür kan testi yaptırdım 0.00 çıktı hamile değilim Allah dualarımı boşa çıkarmadı şkürler olsun artık akışına bıraktım demekki ertesi gün hapı etkiliymiş hakikaten daha da hamilelik gbi bi ihtimal söz konusu olmaz deilmi ilişkide bulunmuyoruz zaten hani kanda 0 ise dahası yoktur değil mi:)

tabikide söz konusu olmaz meraklanma şimdiden sonrada daha dikkatli davranırsın tatlım:)

aynen aynen stresten uyku uyumuyordum şimdi akışına bıraktım ne zaman adet olursam artık Allahım kimseye bu stresi yaşatmasın iyi ki varsınız yaa

kızlar normalde ayın 18 de adet olmam gerekıyordu 19nda test yaptm negatf çıktı ama hala adet grmedim hamile olabilir miyim testte gebelik ne zamn blli olr

bn adetımın 15gun gectıgınde hassas bı test varmıs ondan yaptıgımda ogrendım fıyatı dıgerlerıne oranla bıraz yuksek ama kesın sonuc ben ıkı test yapmısım bırı cok hassas bırı normal cok hassasta hemen ıkıncı cızgı cıktı normal olan negatıftı

hamile degilsin korkma.ertesi gun hapi yumurtalari yikima ugratip adet gormeni saglar ki hamilelik onlensin.bir ay sonra gecikmeli adet gormen normal canim

Bebek deniyoruz olmuyo, CARESİni uzatmadan yazicam.Ovilasyon testi alin.yumurtlama donemi belirleme testi arkadaslar.icinde prosbektuste aciklamayi uygulayin pozitif ciktiktan sonra 2 gun(gunde bir kere) cinsel iliskide bulunun AMA sonraki 10-15 gun cinsel iliski yok (cunku dollenmis yumurtanin rahme ulasma sureci birhafta.cinsel iliski henuz rahme ulasamamis yumurtanin akip gitmesine sebep oluyor)Allah in izniyle benim bir yil denemem sonucu bu yontemi ilk denememde tuttu ve Rabbime sukur ki 7.haftamizdayiz.Rabbim isteyen herkeze aratmadan versin.busitelerden azmi yorum okudum emin olun soylediklerimi deneyin insallah hamilelik mujdesi alirsiniz arkadaslar gucumun yettigince bu bilgiyi heryere yazmaya calisiyorum cunku bebek istemek o adet gunu acaba mi demek cok cok iyi biliyorum.Rabbim tum isteyenlere versin insallah bu arada kahverengi lekelnme adet donemine denk geliyorsa korkmayin bebek mujdesi olabilir.rahme saplanmaya calisiyordur kuzucuk

Şimdi sonucu almaya gidiyorum ama bugün az biraz kan geldi çay kaşığını doldurmaz akıntıyla karışıktı kanda çıkmasa bile hissediyorum ya hamileyim :) bir hafta sonra çıkar şimdi olmasa okadar güçlü bir duygu içindeyim değilsem yıkılır mıyım acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…