hamile olabilir miyim?

florasa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2013
268
1
68
Hakkari
kızlar normalde ayın 18 de adet olmam gerekıyordu 19nda test yaptm negatf çıktı ama hala adet grmedim hamile olabilir miyim testte gebelik ne zamn blli olr

1 hafta daha bekleyip öyle test yapmanı tavsiye ederim canım daha çok erken bence

aynıyız arkadaşım bende 17 sinde olacaktım 18 inde ve 20 sinde test yaptım negatif çıktı hala olmadımmm hmişmiyiz acabaaa

kızlar ben yeni üyeyim konu açtım ama cevap gelmedi acilen bişe danışmak istiyorum yardımcı olurmusunuz
ben geçen ay korunmasız ilişki yaşadım sabahında ertesi gün hapı içtim 1 hafta sonra adet tarhim olmamasına rağmen kanamam oldu 2 3 gün sürdü ve üstünden tam 1 ay geçti hala adet olmadım idrar testi yapıyorum negatif çıkıyor hamilelik ihtimali var mı ertesi gün hapı adet düzenini etkiler mi?

bence hamıle değilsin kist falan vardır beelki o yuzden duzenın bozulmus olabılır bnce aksatma bı doktora git

nişanlıyım ben aralıkta düğünüm var o yüzden bu kadar çok korkuyorum.. ertesi gün hapı ilk kez kullandım ve 12 saat geçirmeden içtim etikilidir değil mi çok tşk ederim cevap verdiğin için

nişanlıyım ben aralıkta düğünüm var o yüzden bu kadar çok korkuyorum.. ertesi gün hapı ilk kez kullandım ve 12 saat geçirmeden içtim etikilidir değil mi çok tşk ederim cevap verdiğin için

cnm tam anlamıyla bılemıyrumkı ben hiç hap kullanmadım sen hmn yarın bı dktora gt bnce kısttır o ama sende dkkatli ol bndan snra bak aksatma gt yrn dktora snc ne yaz onuda merk ederm ben

ertesi gün hapı çok etkili korkma düzenini bozmuştur cnm

hala adet olmadım ben doktora gidemiyorum şu anki maddi durumla alakalı kan testi yaptrsam kesin sonuç çıkar mı hamilelik adına?

kızlar normalde ayın 18 de adet olmam gerekıyordu 19nda test yaptm negatf çıktı ama hala adet grmedim hamile olabilir miyim testte gebelik ne zamn blli olr

canım bir haber var mı günlerimiz ve gecikmemiz aynı ben 24 ünde bile test yaptım negatif çıktı hala olmadım sende durum ne ne oldun yaptın mı tekrar?

adet dongusu 28 gun olan kadin 29.gunde gebelik testi yapabilir bebek varsa pozitif cikar 30. Gun bile pozitif cikmiyorsa bosa heveslenmenin ne demek oldugunu iyi bilenlerdenim assagida yazdigim seyi okusun

Bebek deniyoruz olmuyo, CARESİni uzatmadan yazicam.Ovilasyon testi alin.yumurtlama donemi belirleme testi arkadaslar.icinde prosbektuste aciklamayi uygulayin pozitif ciktiktan sonra 2 gun(gunde bir kere) cinsel iliskide bulunun AMA sonraki 10-15 gun cinsel iliski yok (cunku dollenmis yumurtanin rahme ulasma sureci birhafta.cinsel iliski henuz rahme ulasamamis yumurtanin akip gitmesine sebep oluyor)Allah in izniyle benim bir yil denemem sonucu bu yontemi ilk denememde tuttu ve Rabbime sukur ki 7.haftamizdayiz.Rabbim isteyen herkeze aratmadan versin.busitelerden azmi yorum okudum emin olun soylediklerimi deneyin insallah hamilelik mujdesi alirsiniz arkadaslar gucumun yettigince bu bilgiyi heryere yazmaya calisiyorum cunku bebek istemek o adet gunu acaba mi demek cok cok iyi biliyorum.Rabbim tum isteyenlere versin insallah bu arada kahverengi lekelnme adet donemine denk geliyorsa korkmayin bebek mujdesi olabilir.rahme saplanmaya calisiyordur kuzucuk

hala adet olmadım ben doktora gidemiyorum şu anki maddi durumla alakalı kan testi yaptrsam kesin sonuç çıkar mı hamilelik adına?

seninle aynıydık hatırlarsan 17 siydi günüm 18 ve 20 sinde test yaptım çıkmadı ama bu cuma çift çizgiçıktı sanırsam hormonel bişeymiş hamişim :) yarın doktora gidecem belki aynısı sanada olur cnm

ayyy stresten bir gecikmede olabilir o zaman teşekkür edderim arkadaşlar çok merak ettim şimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…