Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynıyız arkadaşım bende 17 sinde olacaktım 18 inde ve 20 sinde test yaptım negatif çıktı hala olmadımmm hmişmiyiz acabaaa
inş. hmileyizdir bakalım aman yaa bi kaç gün daha geçseydii çatlıcam meraktan
normalde geçiyomuydu senin günün hayatım
kızlar ben yeni üyeyim konu açtım ama cevap gelmedi acilen bişe danışmak istiyorum yardımcı olurmusunuz
ben geçen ay korunmasız ilişki yaşadım sabahında ertesi gün hapı içtim 1 hafta sonra adet tarhim olmamasına rağmen kanamam oldu 2 3 gün sürdü ve üstünden tam 1 ay geçti hala adet olmadım idrar testi yapıyorum negatif çıkıyor hamilelik ihtimali var mı ertesi gün hapı adet düzenini etkiler mi?
nişanlıyım ben aralıkta düğünüm var o yüzden bu kadar çok korkuyorum.. ertesi gün hapı ilk kez kullandım ve 12 saat geçirmeden içtim etikilidir değil mi çok tşk ederim cevap verdiğin için
nişanlıyım ben aralıkta düğünüm var o yüzden bu kadar çok korkuyorum.. ertesi gün hapı ilk kez kullandım ve 12 saat geçirmeden içtim etikilidir değil mi çok tşk ederim cevap verdiğin için
çok tşk ederim içimi rahatlattınız:)
kızlar normalde ayın 18 de adet olmam gerekıyordu 19nda test yaptm negatf çıktı ama hala adet grmedim hamile olabilir miyim testte gebelik ne zamn blli olr
hala adet olmadım ben doktora gidemiyorum şu anki maddi durumla alakalı kan testi yaptrsam kesin sonuç çıkar mı hamilelik adına?