How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Hamile olabilir miyim?

ayzet

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2012
10
0
16
Bilecik
iyi günler.benim büyük bir sıkıntım var.lütfen yardımcı olur musunuz?ben 19 yaşındayım ve 9 gün önce erkek arkadaşımla tamda adetimin 3. günü ilişkiye giridik.tam bir ilişki denemez ileriye gitmedik çünkü.boşalma olup yada olmadığını bilmiyorum. fakat gene de bir saat sonra norlevodan birini içtim daha sonra da 2. hapı içtim.hap etki eder mi etmez mi ? bazı yerlerde aynı anda içilmesi gerektiği söyleniyor da. daha sonra hapı içtikten tam 5 gün sonra koyu kahve tonlarında kanamam oldu.damla damla geliyordu fakat gün içrisinde baktığımızda çok gibime geldi.hala da devam ediyor rengi açıldı biraz ama normal adet sonrası kahverengi akıntı gibi.arada hafif bulantılarımda oluyor.hamile olma riskim var mı ? ne yapmalıyım ?ne kadar devam eder bu kanama? yarın bir idrar testi yapsam doğru sonuç çıkar mı doktora gidemiyorum kimseyle konuşamıyorum.ne yapcağımı bilmiyorum lütfen yardımcı olun...

iyi günler.benim büyük bir sıkıntım var.lütfen yardımcı olur musunuz?ben 19 yaşındayım ve 9 gün önce erkek arkadaşımla tamda adetimin 3. günü ilişkiye giridik.tam bir ilişki denemez ileriye gitmedik çünkü.boşalma olup yada olmadığını bilmiyorum. fakat gene de bir saat sonra norlevodan birini içtim daha sonra da 2. hapı içtim.hap etki eder mi etmez mi ? bazı yerlerde aynı anda içilmesi gerektiği söyleniyor da. daha sonra hapı içtikten tam 5 gün sonra koyu kahve tonlarında kanamam oldu.damla damla geliyordu fakat gün içrisinde baktığımızda çok gibime geldi.hala da devam ediyor rengi açıldı biraz ama normal adet sonrası kahverengi akıntı gibi.arada hafif bulantılarımda oluyor.hamile olma riskim var mı ? ne yapmalıyım ?ne kadar devam eder bu kanama? yarın bir idrar testi yapsam doğru sonuç çıkar mı doktora gidemiyorum kimseyle konuşamıyorum.ne yapcağımı bilmiyorum lütfen yardımcı olun...

önce sakin ol stres yapma derim... hamle kalabileceğini sanmıyorum çünkü adetin 3.günü olmaması gerekiyor ben aylardır uğraşıyorum yumurtlma dönmlkeri ilişkiye giriyyorum falan ama olmadı demem o ki hamileliğin bu kadar kolay olacağını sanmam bide testten snuç alman için bir sonraki adetinden en az 3 gün geçmesi lazım belli olmaz yani sana tek tavsiyem sakın kafana takma stres seni mahveder adet düzenini falan bozar daha çok kafana takarsın...

önce sakin ol stres yapma derim... hamle kalabileceğini sanmıyorum çünkü adetin 3.günü olmaması gerekiyor ben aylardır uğraşıyorum yumurtlma dönmlkeri ilişkiye giriyyorum falan ama olmadı demem o ki hamileliğin bu kadar kolay olacağını sanmam bide testten snuç alman için bir sonraki adetinden en az 3 gün geçmesi lazım belli olmaz yani sana tek tavsiyem sakın kafana takma stres seni mahveder adet düzenini falan bozar daha çok kafana takarsın...

ya ilaç filn da içtim fakat takmamak elde değil.belirsizlik öldürüyor insanı.ne yapcağımı bilmiyorum.bir sonraki adetim eğer geçen olduğumun üzerine 28 eklersem ayın 21 inde felan olmam lazım çok var daha yani off yaa :(( bi yerde okumuştum ilişkiden 15 gün sonra yapılırsa belli olur diye doğru değil yani?

kan testi şüpheli ilişkidnen 12 gün sonra belli oluyor ama ben sana tecrübelerime dayanarak garanti bile veriyorum biliyorum belirsizlik kötü ama boşalma olup olmadığını bile tam bilmiyosun sormadın mı arkadaşına ? ama dediğim gibi hamilelik olamaz

sen daha 19 yaşındasın norlevoyu nerden bilyosun çok şaşırdım ya bu çocuklara ne oluyo böyle

norlevo ıctıysen hamıle kalma olasılıgın cok dusuk , kı sen bosalıp bosalmadgını bıle bılmıyorsun zaten ılıskıde yasamamıssınız cokkk zor yanı

Koyu kahve tonlarında ve düzensiz kanama aynı zamanda mide bulantısı bu ilacın yan etkileridir.Canını sıkma ama yine de kontrolü elden bırakma.

Böyle konuları gördükçe ağzımdan çıkan tek bi cümle oluyor.

Bu gençlik nereye gidiyor böyle? :20:

Hayır yani hem korkuyorsun hem o işi yapıyorsun. Madem hamile kalmak sana bela olacak o zaman yapma arkadaşım. Daha çok küçüksün. Aşkını tertemiz, masum bi şekilde yaşamak varken bu cinsellik isteği niye? :19:

çoook üzgünümm çoook pişmanımm kendimden nefret ediyorum bilerek ve isteyerek olmadıı tüm bu olanlaar:((ne yapmalıyım onu da bilmiyorum:( kahverengi akıntım bitti gibi şimdi bu sabah kalktığımda kilotumun ıslak olduğunu gördüm beyaz beyaz geliyo artık bütün bu olanlar ilacın etkisi mi çok korkuyorum :( bugün korkumdan fortune tsti yaptırdım bişey çıkmadı tabii :( bütün bu olanları düzeltebilirim umarımm :( yoksa intiharın eşiğine geldim neredeyse :(

Dünyanın sonu değil ya arkadaşım.Kendine bu kadar dert etme.Her şeyin çözümü var.Bundan sonra daha temkinli davranırsın.

hamile olman imkansız bu aldığın ilacın etkileri çünkü bu ilaç vücuduna hormon yüklüyor hatta adetindede düzensizlikler yaşayabilirsin ilaçla alakalı korkmanı gerektiricek bişey yok.

mrblar....düşük yaptım yaklaşık bi ay oldu.eşim çocuk istiyo diye ben de istiyorum ama hala beta hcg değerlerim sıfırlanmadı.doktor kontürolündeyim.düzenli bi düşüş var ama çok yavaş.olabiliyomuş hrer kadında farklı oluyomuş.eşimle düzenli program yaptık 2 gecede bir ilişki...
beta hcg değerlerim tam sıfırlanmadan yeni bi gebelik oluşabilir mi?.lütfen yardımcı olun.....

Merhaba arkadaşlar eşimle adet döngüsünün 17. günü korunmasız ilişkim oldu ve 60.saatte norlevo hap aldım. bundan 12 gün sonra adet oldum ve bu benim normal adet olmam gereken tarihti. Yine de bir sonraki adetimi beklemem gerekiyor mu emin olmak için yoksa 12 gün sonra adet olmuş olmam hamile olmadığımı mı gösterir? lütfen yardım edin

lütfen bana yardımcı olun, 24 eylülde erkek arkadaşımla ilişkiye girdik içime boşalmadı ama her ihtimale karşı 13 saat sonra norlevo kullandım.her iki hapı birlikte içtim yaklaşık 3 saat sonra kahverengi lekelenme oldu. ilacı aldığımın 7.günü de kanamam oldu başta kahverengi ve az az geldi ama sonraki günlerde normal adetim gibiydi rengi miktarı falan.6 gün sürdü.zaten kanamamın bittiği günler de benim normal adetimin başlaması gerekiyordu yani eğer norlevo kullanmasaydım.şimdi bu ara kanamamı yoksa norlevonun etkisiyle 1 hafta erkekn gelen adet mi bilmiyorum:(

bu ara kanamanın üstünden 27 gün geçti.benim adetim 27-28 günde bir olurzaten ama daha adet olmadım.göğüslerimde hassasiyet kasıklarımda ağrı var.vücudumda şişkinlik var bunlar adet belirtilerim aslında ama aynı zamanda hamilelik belirtisi olarak da geçiyordu saydıklarım.bu yüzden çok endişeliyim.hamile kalmış olabilir miyim?:( lütfen yardımcı olun..

Back