Hamile olabilir miyim?

fllhd

Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2012
18
0
16
Kayseri
1 ay kadar önce erkek arkadaşımla anal yoldan birlkte olduk.Aslında tam bi birlktelikte olmadı ve boşalmadı. O gün adetimin 2. günüydü. Ve şu ana kdr önden bir birleşme olmadı.Kızlık zarım bozulmadı ama zevk suyunun akıpta vajinama gelmiş olma ihtimalinden korkuyorum.

hamile kalmış olabilir miyim diye mi sormak istiyorsun?

Son düzenleme:
Çoook ufak bir ihtimalmiş gibi duruyor -mucize denecek kadar ufak ihtimal - hamile kalmış olman, ama yine de hem doğum kontrol açısından hem sağlık açısından prezervatifle korunmanız çok daha iyi olur ikiniz içinde özellikle anal ilişki yaşıyorsanız.

Son düzenleme:
Anal seks yapma.

Hem sağlıksız,hem aşağılayıcı birşey.

Anal seks,sadece erkeğe hizmet oluyor.

Aynen onu sormak istiyorum.hamile kalmış olblr miyim. bu aralar adet olmam gerekiyor. yaptğım hatanında farkındayım zaten :)
adet olmamaktan korkuyorum ve bu onu geciktiriyor sanırım.

sımdı sorun ne derdın ne keske onu da soyleseydın

yargılamak gibi olabilir ama tutamıyorum kendimi ..korkuyorlar niye böyle şeyler yapıyorlar ..Hiç mi saygıları yok kendilerine kızların..Bu durumlar yüzünden erkekler kızlara cinsel obje gözüyle bakıyor.Dokunama izin vermediklerinde güle güle ,saf kız oluyorsun ne hale geldik ..

Son düzenleme:
Aynen onu sormak istiyorum.hamile kalmış olblr miyim. bu aralar adet olmam gerekiyor. yaptğım hatanında farkındayım zaten :) adet olmamaktan korkuyorum ve bu onu geciktiriyor sanırım.

Hatanın farkındasın ve gülüyorsun.

Çok da farkında degilsin anlaşılan!

Son düzenleme:
neden actıgın ılk konu bu arkadasım? ustelık dun uye olmussun daha. sadece meraktan soruyorum

Adetliyken anal sex mumkun degil hamile kalman.

Hamile kalmak o kadar kolay degil

Yargilamak istemiyorum ama bu tarz sexe cesaretin varda olasi sonuclardan niye korkuyorsun

sağlık okuduğum için bildiğim kadarıyla bi kere yumurtlama zamanın menstrüasyonun 14.günü yani 2. günüyse zaten önden bile olsa düşük bi ihtimal..
ama zevk suyunun içinde normal boşalmayla gelen spermden daha kaliteli spermler bulunuyo yani bu zevk suyu eğer ovulasyon zamanında vajinanın etrafına bulaşarak bi şekilde içine girse evet hamilelik riski olur ama çok düşük bi ihtimal...
bildiğim kadarıyla böyle..

Burda konu açıpta derdini söyleynlere böyle mi davranılıyor. :)
gayette hatamın farkındayım. ki herkes hata yapar.bunun ölçütünü kimsede belirleyemez.

çoban saati başlıyorr
Anal yoldan hamile kalmazsın ama bir çok hastalığa davetiye çıkarırsın.
Vücut senin tabi anal,vajinal,oral takıl sen bizi germez de sorun neydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…