• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilir miyim?

siyahincim81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2010
22
0
36
Almanya
Arkadaslar merhabalar.Normalde adetim tam zamaninda olur.Mart 29da adet olmustum.Esimlede en son 28 nisanda birlikte olduk.bebek istedigimiz icinde korunmuyoruz bugun 1 gun gecti .Pek heyecanlanmakta istemiyorum ama bebek isteyince degil bir gun bir saat gecse insan dayanamiyor.sizlere sormak istedim.Adetten bir gun once hamile kalmis olsam yine adetim gecikirmi yoksa hicbirsey yokmus gibi nobu ay regl olup adet gormeme olayi sonraki ay mi baslar.sanirim karisik oldu.Bu benim ilk hamileligim olacak insAllah.Simdiden tesekkurler

Arkadaslar merhabalar.Normalde adetim tam zamaninda olur.Mart 29da adet olmustum.Esimlede en son 28 nisanda birlikte olduk.bebek istedigimiz icinde korunmuyoruz bugun 1 gun gecti .Pek heyecanlanmakta istemiyorum ama bebek isteyince degil bir gun bir saat gecse insan dayanamiyor.sizlere sormak istedim.Adetten bir gun once hamile kalmis olsam yine adetim gecikirmi yoksa hicbirsey yokmus gibi nobu ay regl olup adet gormeme olayi sonraki ay mi baslar.sanirim karisik oldu.Bu benim ilk hamileligim olacak insAllah.Simdiden tesekkurler
Siyahincim hamilelik için iki adetin ortalarına denk gelen günlerde yumurta oluşuyor ve okuduğum kadarıyla bu yumurtacığın ömrü tam 24 saat.Bu yumurta spermle birleşmezse erimeye başlıyor 14 gün süre içinde adet dediğimiz rahim içi yıkıma neden oluyor.Sen sadece songün birliktelik yaşamışsan kalma şansız çok çok az ama bazen nasıl oluyor bilmiyorum ama yumurta atılmadığı durumlar oluyormuş,böyle oluncada kalma şansı hala olabiliyor.

Back