ya ne bileyım çok utanıyorum kendımı kötü hissediyorum bı anda oldu çok korkuyorum uykularım kacıyo 1 haftadır.... aklıma gelmeyen kalmadı.. normalde spermler derıde yasar mı? yanı göbek cıvarında... veya hareket eder mı vajınaya kadar?
Yok be gülümmm hangi zamanda yaşıyoruz nerdeeeee hemen hamile kalmak okadar basıt degıl canımmm içini ferah tuttt:)))
yoookk artıııkkkkk......göbekten vajinaya nasıl hareket etcekler kız. biz vajinadan yumurtalıklara giden spermler yolda ölmesin diye dua ederken:)))
bide adetken nasıl olcak o???
üzerimde kıyafetlerım verdı boşalırken göbeğimi açtı oraya bosaldı sonra hemen sıldım ama aklıma suphe dustu ıste anlayın benı...
%100 hamile değilsin bu kadar söyliyeyim:)
rahatla artık. Yaşın da küçük sanırım evlenmeden böyle şeyler de yapma canım.. herşeyi zamanında yaşa sınavlarına konsantre ol hadi. Düşünecek hiç ama hiiiiiiççççççç bişey yok.
çok tesekkur edıyorum..... çok saol... dua edecegım sana.. tanımasam bıle....
negatif negatif negatif..
Biz 4 aydır korunmuyoruz da olmuyor. göbeğe boşalmakla mı olcak canım:)
Merak etme ordan ordaya yol yok.
Olursa da adını David Copperfield koyarsınız
sözlüyüm... ve biraz ileri gittik... benim üzerimde kıyafet vardı ama o çıplaktı göbeğime boşaldı adetımın ikincı gunuydu... sıldım ıyıce ama banyoyu ertesı gun yaptım aklım karısık bısey olur mu hamılelık falan....
üzerimde kıyafetlerım verdı boşalırken göbeğimi açtı oraya bosaldı sonra hemen sıldım ama aklıma suphe dustu ıste anlayın benı...
bizim alt kat komşuya da (hiç evlenmediği için iddiası bu ki) göbeğinden girip laporoskopik rahim ameliyatı yapmışlardı...
bu durumda olabilir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?