• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilir miyim?...

hayatcok

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2012
10
0
36
Adana
sözlüyüm... ve biraz ileri gittik... benim üzerimde kıyafet vardı ama o çıplaktı göbeğime boşaldı adetımın ikincı gunuydu... sıldım ıyıce ama banyoyu ertesı gun yaptım aklım karısık bısey olur mu hamılelık falan....

üzerimde kıyafetlerım verdı boşalırken göbeğimi açtı oraya bosaldı sonra hemen sıldım ama aklıma suphe dustu ıste anlayın benı...

Son düzenleme:
Yok be gülümmm hangi zamanda yaşıyoruz nerdeeeee hemen hamile kalmak okadar basıt degıl canımmm içini ferah tuttt:)))

negatif negatif negatif..:50:
Biz 4 aydır korunmuyoruz da olmuyor. göbeğe boşalmakla mı olcak canım:)
Merak etme ordan ordaya yol yok.
Olursa da adını David Copperfield koyarsınız :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ya ne bileyım çok utanıyorum kendımı kötü hissediyorum bı anda oldu çok korkuyorum uykularım kacıyo 1 haftadır.... aklıma gelmeyen kalmadı.. normalde spermler derıde yasar mı? yanı göbek cıvarında... veya hareket eder mı vajınaya kadar?

ya ne bileyım çok utanıyorum kendımı kötü hissediyorum bı anda oldu çok korkuyorum uykularım kacıyo 1 haftadır.... aklıma gelmeyen kalmadı.. normalde spermler derıde yasar mı? yanı göbek cıvarında... veya hareket eder mı vajınaya kadar?

yoookk artıııkkkkk......:53::53::53::53: göbekten vajinaya nasıl hareket etcekler kız. biz vajinadan yumurtalıklara giden spermler yolda ölmesin diye dua ederken:)))
bide adetken nasıl olcak o???

yoookk artıııkkkkk......:53::53::53::53: göbekten vajinaya nasıl hareket etcekler kız. biz vajinadan yumurtalıklara giden spermler yolda ölmesin diye dua ederken:)))
bide adetken nasıl olcak o???

ya ne bileyım ilk kez böyle bişey yasamadım ölüyorum korkudan daha adetıme 3 hafta var... sınavlarım var calışamıyorum bile. ne bileyım ya bişey olursa diye uykularım kaçtı... göbegime boşaldı sildim ıyıce ertesı gun duş aldım ya oraya gıderse dıye korktum işte....

bu sıtede nıce hamıle kalmak ısteen kadınlar var olmuyor

senın uzerınde kıyafet varken kalırsan mucıze olur

kıyafette delık varsa bılemem

üzerimde kıyafetlerım verdı boşalırken göbeğimi açtı oraya bosaldı sonra hemen sıldım ama aklıma suphe dustu ıste anlayın benı...

%100 hamile değilsin bu kadar söyliyeyim:)
rahatla artık. Yaşın da küçük sanırım evlenmeden böyle şeyler de yapma canım.:45:. herşeyi zamanında yaşa sınavlarına konsantre ol hadi. Düşünecek hiç ama hiiiiiiççççççç bişey yok. :29:

%100 hamile değilsin bu kadar söyliyeyim:)
rahatla artık. Yaşın da küçük sanırım evlenmeden böyle şeyler de yapma canım.:45:. herşeyi zamanında yaşa sınavlarına konsantre ol hadi. Düşünecek hiç ama hiiiiiiççççççç bişey yok. :29:

çok tesekkur edıyorum..... çok saol... dua edecegım sana.. tanımasam bıle....

negatif negatif negatif..:50:
Biz 4 aydır korunmuyoruz da olmuyor. göbeğe boşalmakla mı olcak canım:)
Merak etme ordan ordaya yol yok.
Olursa da adını David Copperfield koyarsınız :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Deliiiii hahahahahahah

Şekerim olur mu öyle şey ya bir arkadaş David esprisi yapmış çok iyiydi gerçekten :9:

Bir arkadaşta adetsin hamile kalmazsın tarzı birşey söylemiş bilgilendirmek amacıyla söylüyorum hamile kalmanın adetle ilgisi yoktur canım adetken ilişkiye girersen o zamanda hamile kalma riskin vardır. Ama senin riskin kesinlikle yok. Şöyleki; Obama'nın Türkiye'de Cumhurbaşkanı seçilme ihtimali neyse senin hamile kalma ihtimalinde o canım :9:

Hiç sıkma canını vajina kısmına boşalmadığı sürece hamile kalma olasılığın %0 (tabi vajinaya girmesi bile bazen yetebilirmiş canım). Ama anladığım kadarıyla sizinki yüzeysel bir ilişki olmuş vajinayada boşalmamış yani sorun yok tatlım :34:

sözlüyüm... ve biraz ileri gittik... benim üzerimde kıyafet vardı ama o çıplaktı göbeğime boşaldı adetımın ikincı gunuydu... sıldım ıyıce ama banyoyu ertesı gun yaptım aklım karısık bısey olur mu hamılelık falan....

Bence spermler peçeteden kendi imkanlarıyla doğarlar, kesin hamilesin, dokuz ay sonra nurtopu gibi bir selpağın olur :D

bizim alt kat komşuya da (hiç evlenmediği için iddiası bu ki) göbeğinden girip laporoskopik rahim ameliyatı yapmışlardı...
bu durumda olabilir....

bizim alt kat komşuya da (hiç evlenmediği için iddiası bu ki) göbeğinden girip laporoskopik rahim ameliyatı yapmışlardı...
bu durumda olabilir....

ahahahaha göbek deliği yewrum bu :D herşey mümkün :D

Back