Nasıl yazıcagımı bılmiyorum çok uatnç verici benim için ama affınza sıgınıorum
2 ay önce erkek arkadşmla sadece yuzeysel bısey yaşadık kesınlıkle bırleşme olmadı sürtünme gibi birşey anladınız
sanırım boşaldı ama
bana değmedi başka yere boşaldı. ben ondan önce başka sebeplerden dolay adet geciktirici hap kullanmıştım
buda hormanları bozuyormuş sanırım bıraz düzenim bozuk şekilde ben adet oldum bu olay sonrası ama bu ay 5 gün geçmesine ragmen adet olmadım göğüslerimde şişlik ve adet öncesi agrı var 1 haftaddır dün hamılelık testide yaptım ama hala olmadım ben hasta sizce bunun hamilelikle bi ilgisi olabılırmi ? internette araştrma yaptım geciktrme ilaçı horman bozarmış böyle şeler olabılırmiş ama içim rahat etmıo test yapmam ragmen
çok utanarak dayanamadgm için bunu sordum lütfen bilgilerini esirgemeyın.
kız ferdat göruon mu mılletı surtunmekle hamıs kalıoo..ya senn cnm hamıle fılan eılsındır ıcıne bosalmadıysa yada oraya degmedıysee hamıs kalamazsınn..bı daha da dıkkatlı olarsın gayrııı
içine boşalmamış , ilişkiye girmemişsiniz hamile kalamazsın ki .
ya arkadaşlar türkçemizi ne zaman düzgün kullanacaksınız ? nasıl bir katliam bu ?
içine boşalmamış , ilişkiye girmemişsiniz hamile kalamazsın ki .
ya arkadaşlar türkçemizi ne zaman düzgün kullanacaksınız ? nasıl bir katliam bu ?
merhaba ben doğum kontrol hapı kullanıyorum ilacım 3 gün önce bitti regl dönemimi bekliyorum hala olmadım kaç gün gecikme olabiliir? yardımcı olurmusnuz?
Sperm hücreleri hareketlidir...
Vajinanın üstüne de boşalsa onlar yolu bulur ve hamile kalma olasılığı vardır...
Türkçe konusuna size katılıyorum, nefret ediyorum bu kadar bozulmasından...
merhabalar.... şahsen sabırsızlıgım için affedin beni :) 10 agustosta adet oldum 22sine kadar eşimle denedik 2güne bir 22sinde 12gün oluyor hamiş kalma ihtimalim nedir ve ilk görülen belirtiler nelerdir merak ediyorum inşallah hayırlısı olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?