• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile Olabilir miyim?

lady085

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2011
67
0
36
İzmir
Nasıl yazıcagımı bılmiyorum çok uatnç verici benim için ama affınza sıgınıorum
2 ay önce erkek arkadşmla sadece yuzeysel bısey yaşadık kesınlıkle bırleşme olmadı sürtünme gibi birşey anladınız
sanırım boşaldı ama
bana değmedi başka yere boşaldı. ben ondan önce başka sebeplerden dolay adet geciktirici hap kullanmıştım
buda hormanları bozuyormuş sanırım bıraz düzenim bozuk şekilde ben adet oldum bu olay sonrası ama bu ay 5 gün geçmesine ragmen adet olmadım göğüslerimde şişlik ve adet öncesi agrı var 1 haftaddır dün hamılelık testide yaptım ama hala olmadım ben hasta sizce bunun hamilelikle bi ilgisi olabılırmi ? internette araştrma yaptım geciktrme ilaçı horman bozarmış böyle şeler olabılırmiş ama içim rahat etmıo test yapmam ragmen

çok utanarak dayanamadgm için bunu sordum lütfen bilgilerini esirgemeyın.

adet olmuşsun işte onun üstüne daha ne korkuyosun
hem öyle bu tarz şeylerle hamile kalınmaz öyle hemen
kafana takma

kız ferdat göruon mu mılletı surtunmekle hamıs kalıoo..:1:ya senn:1:cnm hamıle fılan eılsındır ıcıne bosalmadıysa yada oraya degmedıysee hamıs kalamazsınn..bı daha da dıkkatlı olarsın gayrııı

Canım bosuna korkma zaten oraya bosalmıs olsa bile bu cok cok küçük bi ihtimal hamile kalman yani hem oraya gelmedi diyosun sakın korkma içini ferah tut .

Nasıl yazıcagımı bılmiyorum çok uatnç verici benim için ama affınza sıgınıorum
2 ay önce erkek arkadşmla sadece yuzeysel bısey yaşadık kesınlıkle bırleşme olmadı sürtünme gibi birşey anladınız
sanırım boşaldı ama
bana değmedi başka yere boşaldı. ben ondan önce başka sebeplerden dolay adet geciktirici hap kullanmıştım
buda hormanları bozuyormuş sanırım bıraz düzenim bozuk şekilde ben adet oldum bu olay sonrası ama bu ay 5 gün geçmesine ragmen adet olmadım göğüslerimde şişlik ve adet öncesi agrı var 1 haftaddır dün hamılelık testide yaptım ama hala olmadım ben hasta sizce bunun hamilelikle bi ilgisi olabılırmi ? internette araştrma yaptım geciktrme ilaçı horman bozarmış böyle şeler olabılırmiş ama içim rahat etmıo test yapmam ragmen

çok utanarak dayanamadgm için bunu sordum lütfen bilgilerini esirgemeyın.

yok ya hamile değilsin sen.bak hastalandıkyan 1 hafta sonra en tehlikeli dönemdir haberin olsun

Çok saolun zaten bıdaha asla böyle bırşey yapmam çok buyuk bır hataydı
evet oraya boşalmadı ve bu olaydan sonra adet oldum ustune bıde test yaptım ama ne bılim çok tesekkr ederim yorumlarınız için.

içine boşalmamış , ilişkiye girmemişsiniz hamile kalamazsın ki .
ya arkadaşlar türkçemizi ne zaman düzgün kullanacaksınız ? nasıl bir katliam bu ?

merhaba ben doğum kontrol hapı kullanıyorum ilacım 3 gün önce bitti regl dönemimi bekliyorum hala olmadım kaç gün gecikme olabiliir? yardımcı olurmusnuz?:43::43::43:

içine boşalmamış , ilişkiye girmemişsiniz hamile kalamazsın ki .
ya arkadaşlar türkçemizi ne zaman düzgün kullanacaksınız ? nasıl bir katliam bu ?

Sperm hücreleri hareketlidir...
Vajinanın üstüne de boşalsa onlar yolu bulur ve hamile kalma olasılığı vardır...
Türkçe konusuna size katılıyorum, nefret ediyorum bu kadar bozulmasından...

merhaba ben doğum kontrol hapı kullanıyorum ilacım 3 gün önce bitti regl dönemimi bekliyorum hala olmadım kaç gün gecikme olabiliir? yardımcı olurmusnuz?:43::43::43:

Ben de kullanıyorum ve son tableti aldıktan 5 gün sonra adet oluyorum, endişelenmeyin...

Sperm hücreleri hareketlidir...
Vajinanın üstüne de boşalsa onlar yolu bulur ve hamile kalma olasılığı vardır...
Türkçe konusuna size katılıyorum, nefret ediyorum bu kadar bozulmasından...

merhabalar.... şahsen sabırsızlıgım için affedin beni :) 10 agustosta adet oldum 22sine kadar eşimle denedik 2güne bir 22sinde 12gün oluyor hamiş kalma ihtimalim nedir ve ilk görülen belirtiler nelerdir merak ediyorum inşallah hayırlısı olur...

merhabalar.... şahsen sabırsızlıgım için affedin beni :) 10 agustosta adet oldum 22sine kadar eşimle denedik 2güne bir 22sinde 12gün oluyor hamiş kalma ihtimalim nedir ve ilk görülen belirtiler nelerdir merak ediyorum inşallah hayırlısı olur...

Merhaba...
Ben hiç hamile kalmadım o yüzden belirtileri bilemiyorum canım...
Yumurtlama dönemini hesapladın mı?
28 günde bir adet oluyorsan 12. gün yumurtlama günün olabilir...
İnşallah hamilesindir, Allah isteyenlere versin...

Kızlaaaaaaarrr aDet oldum hamile deilim demi ?
bide adet olmaya 5 gun kala yada o hafta yumurtlama dönemı olurmu .
olmaz die bılıorum ama soruyum bı dedm

Son düzenleme:
Back