Hamile olabilir miyim?

babyleytaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2025
8
0
1
26
Kızlar bugün adet olmam lazımdı ama olmadım dünden beri kasık ve bel ağrısı var adetime 10 gün varken de ara ara kasık ağrısı oluyordu kesiliyordu göğüslerim çok büyüdüler ve hassasiyetin var bugün sizce test yapsam çıkar mı yoksa bir hafta bekleyeyim mi bütün belirtiler hamile olduğumu gösteriyor ama üzülmek de istemiyorum

Kızlar bugün adet olmam lazımdı ama olmadım dünden beri kasık ve bel ağrısı var adetime 10 gün varken de ara ara kasık ağrısı oluyordu kesiliyordu göğüslerim çok büyüdüler ve hassasiyetin var bugün sizce test yapsam çıkar mı yoksa bir hafta bekleyeyim mi bütün belirtiler hamile olduğumu gösteriyor ama üzülmek de istemiyorum
Iliski uzerinden ne kadar gecti?
Hamilelik olabilir de olmayabilir de. Test yapmakta fayda var. Gecikmede belli oluyor genelde.

Erken gebelik testi yapın çıkar ama markasına dikkat edin awox ve prodoctor bulabilirseniz bunları alın artımed kesinlikle almayın yanlış gösteriyor

Test yapmalısınız testi görmeden bişey diyemiyorum eğer negatif görürseniz üzülmeyin regliniz gelmezse bir kaç gün daha kan testi verin bazen testlerde çıkmayabilir

Test yapmalısınız testi görmeden bişey diyemiyorum eğer negatif görürseniz üzülmeyin regliniz gelmezse bir kaç gün daha kan testi verin bazen testlerde çıkmayabilir
İnşallah bu sefer olur ya tabiki Rabbimden hayırlısı ama öncesinde düşük yaptım çok üzüldüm inşallah Rabbim sevindirir🤲🏻

Aşağıdaki son üç tanesi dünden önce, dün ve bugün yaptığım ovulasyon testi
Adet günüm bugün olmadım sizce hamilelik var mıdır 3 gündür bu kadar pik çıkıyor şüphelenmiyor değilim böyle olan var mı acaba

Eklentiler

• 1000108525.webp
    1000108525.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 20
Aşağıdaki son üç tanesi dünden önce, dün ve bugün yaptığım ovulasyon testi
Adet günüm bugün olmadım sizce hamilelik var mıdır 3 gündür bu kadar pik çıkıyor şüphelenmiyor değilim böyle olan var mı acaba
Test yapmalısınız tekrar yumurtluyor da olabilirsiniz geçen ay benimde böyle çıkmıştı adet döneminde Lh hormonu da yükseliyor denilmişti banada. Umarım vardır bi test yapın bakalım 🥰

Back
X