Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan testi verin netleşsin bence. Net bir şekilde var yani. Hayırlı olsunEki Görüntüle 3567130 gecikmemin 3 günü biraz önce yaptım testim hemen çıktı çizgi markası bebe time hamile olabilir miyim
Teşekkür ederim allahim isteyen herkese nasip etsin. bilemedim beklemeli miyim aynı markadan var yada tekrar mı yapmalıyım geçen ayda gecikme yaşadım 7 gün fln oldum ama normal bir şekilde yalancı olabilir mi diye düşünüyorumKan testi verin netleşsin bence. Net bir şekilde var yani. Hayırlı olsun
Regl başında veya önce yaptınız mı ben başında yaptım bir şey çıkmadı benimde bebe time erken gebelikti adetım gecikmeli 3. gün test yapmaya korkuyorum açıkçası daha kanda vermedimEki Görüntüle 3567130 gecikmemin 3 günü biraz önce yaptım testim hemen çıktı çizgi markası bebe time hamile olabilir miyim
Yok yapmadım umutlanmak istemedim geciksin diye bekledimRegl başında veya önce yaptınız mı ben başında yaptım bir şey çıkmadı benimde bebe time erken gebelikti adetım gecikmeli 3. gün test yapmaya korkuyorum açıkçası daha kanda vermedim
Yarın kan versem mi bilmiyorum regl olacak gibi de hissediyorum kendimiRegl başında veya önce yaptınız mı ben başında yaptım bir şey çıkmadı benimde bebe time erken gebelikti adetım gecikmeli 3. gün test yapmaya korkuyorum açıkçası daha kanda vermedim
Ben test yaptım bende de bir şey çıkmadı birinci gündü bende bugün kan vermeyi düşünüyorum ama doktorlar adet gecıkmesınden bır hafta sonra olsa ıyı dıyorlar bekleyemezsem bu akşam verecegım dün alt karnım çok ağrıdı adet olacam sandım ama yok akıntı var ama yoğun değil bir sureklı ıdrara gitme oluyor yanla felanda var ilk defa adetim gecıkıyor inşallah sevınlı haberler alırız ikimizdeYarın kan versem mi bilmiyorum regl olacak gibi de hissediyorum kendimi
İnşallah canım inşallah bugün mü yaptınız testBen test yaptım bende de bir şey çıkmadı birinci gündü bende bugün kan vermeyi düşünüyorum ama doktorlar adet gecıkmesınden bır hafta sonra olsa ıyı dıyorlar bekleyemezsem bu akşam verecegım dün alt karnım çok ağrıdı adet olacam sandım ama yok akıntı var ama yoğun değil bir sureklı ıdrara gitme oluyor yanla felanda var ilk defa adetim gecıkıyor inşallah sevınlı haberler alırız ikimizde![]()
Yok adetimin ilk günü yapmıştım gelmeyince ama bir şey çıkmadı adetten iki gün önce de yapmıştım bugün gecıkmemın 3. günü test yapmayı düşünmüyorum kan vermeyi düşünüyorum ama o da erken mı bılemıyorumİnşallah canım inşallah bugün mü yaptınız test
Bence erken siz bilirsiniz tabi bir daha test yapın başka marka. gecikme yaşar mısınız normaldeYok adetimin ilk günü yapmıştım gelmeyince ama bir şey çıkmadı adetten iki gün önce de yapmıştım bugün gecıkmemın 3. günü test yapmayı düşünmüyorum kan vermeyi düşünüyorum ama o da erken mı bılemıyorum
Hayır 32 yaşındayım hiç yaşamadım genelde öne gelir bu ay geç yumurtladım ayrıca yumurta gelıstırıc hap kullandım gelıstı catladı ya onlar etkıledı ya da gebelık inşallah ıkıncısııdırBence erken siz bilirsiniz tabi bir daha test yapın başka marka. gecikme yaşar mısınız normalde
İnşallah ikincisidir ilaç fln etkiliyor evet ama yumurtalarınız fln gelişmiş dediğiniz gibi o yüzden umut var allahim inşallah hayırlısıyla nasip etsin hepimize isteyen herkeseHayır 32 yaşındayım hiç yaşamadım genelde öne gelir bu ay geç yumurtladım ayrıca yumurta gelıstırıc hap kullandım gelıstı catladı ya onlar etkıledı ya da gebelık inşallah ıkıncısııdır![]()
Amin inşallah bayramda sevinçle olalımİnşallah ikincisidir ilaç fln etkiliyor evet ama yumurtalarınız fln gelişmiş dediğiniz gibi o yüzden umut var allahim inşallah hayırlısıyla nasip etsin hepimize isteyen herkese