Hamile olabilir miyim

hesapbir

Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2024
161
27
13
25
kızlar benim adetim düzenlidir bu ay 6 gün gecikince doktora gittim yumurtan geç çatlamış geç döllenme olabilir dedi beta hcg ye baktı negatifti neyse sonra prolaktin yüksek çıktığı için adet gecikiyprdur dedi prolaktin 34.4 çıktı. İlaç verdi kullanmaya başladım ama hala reglde gelen giden yok böyle bir durumda hamile olabilir miyim sizce ? Yoksa tamamen prolaktin hormonu mu adeti geciktiriyordur çünkü yarın 8. Günüm olacak gecikmede ve bu benim düzenimde hiç normal değil

Prolaktin hormonu adet düzensizliği yapıyor diyolar. Ama benim 38.5 çıktı ve hiç düzensizliğim yok

Kadın olmak ne zor iş yaaa… ben prolaktin yüksekliğinden 1 sene adet göremedim ilaçlara rağmen. Hormonlarımız maalesef hemen düzene girmiyor, zaman gerekiyor. 42 yaşındayım senelerdir bu işlerle uğraşıyorum. Size naçizane tavsiyem adetin ilk 10 günü hayıt tohumu çayı içmenizdir. Üreme hormonlarını dengede tutuyor.

Benim 36 çıktı bana ilaç vermedi adet düzensizliğim yok ama.size hangi ilacı verdi

Prolaktin hormonu adet düzensizliği yapıyor diyolar. Ama benim 38.5 çıktı ve hiç düzensizliğim yok
İşte o yüzden acaba diyorum hamile miyim o yüzden mi gecikiyor adetim çünkü benimde asla düzensiz olmazdı gebe kaldıysam o yüzden yükselmiş olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…