• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilir miyim ?

smsmkk

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2025
19
3
1
Kızlar
1 Şubat yumurtlama günümdü
15 Şubat regl günşmdü 4 gün gecikti iki gün önce test yaptim pozitifdi kan verdim 0.43’tü hala regl olmadım sizce hala umut var mı hamile olabilir miyim ?

Kızlar
1 Şubat yumurtlama günümdü
15 Şubat regl günşmdü 4 gün gecikti iki gün önce test yaptim pozitifdi kan verdim 0.43’tü hala regl olmadım sizce hala umut var mı hamile olabilir miyim ?
Kan testiniz negatif ama regl olmadığınız sürece umut var geç yumurtlama vs olabilir

Bende aynı durumdayim bugün 7. Günüm evde test yaptım var gibiydi ama kan 5. Günde negatif çıktı bugün yine gittim adet söktürücü verdi ama yine de bir ümit varmı acaba diyorum test yaptım bu seferde bozuk çıktı hayırlısıyla olur inşallah isteyen herkese versin rabbim 🙏

Bende aynı durumdayim bugün 7. Günüm evde test yaptım var gibiydi ama kan 5. Günde negatif çıktı bugün yine gittim adet söktürücü verdi ama yine de bir ümit varmı acaba diyorum test yaptım bu seferde bozuk çıktı hayırlısıyla olur inşallah isteyen herkese versin rabbim 🙏
İnşaAllah ya 😔🤲

Back