Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilirsin test yapRegl 4 5 gün geçti regl olmadım sadece kahverengi leke şeklinde akıntım oluyor hamile olabilir miyimm çok istiyorumm
O kadar ucu açık bir soru ki. Regl sancım var deseniz yine ucu açık. Hamile olunca da regl sancısı oluyor çünkü. O yüzden kahverengi akıntı tek başına yeterli bir belirti değil maalesef.. gecikmiş zaten. Test yapsanız çıkarRegl 4 5 gün geçti regl olmadım sadece kahverengi leke şeklinde akıntım oluyor hamile olabilir miyimm çok istiyorumm
O kadar ucu açık bir soru ki. Regl sancım var deseniz yine ucu açık. Hamile olunca da regl sancısı oluyor çünkü. O yüzden kahverengi akıntı tek başına yeterli bir belirti değil maalesef.. gecikmiş zaten. Test yapsanız çıkr
Test yaprsanız olumlu ya da olumsuz paylaşır mısınızRegl 4 5 gün geçti regl olmadım sadece kahverengi leke şeklinde akıntım oluyor hamile olabilir miyimm çok istiyorumm
Merhaba test yaptınız mı?10 gün falan gecikirse testte çıkar diyorlar o zaman deneyeym regl gibi ağrımda var bu arada kasıklarmda
Henüz yapmadm yarın yapacagım bilgi veririmMerhaba test yaptınız mı?
Gecikmeden öğrendim ben :)10 gün falan gecikirse testte çıkar diyorlar o zaman deneyeym regl gibi ağrımda var bu arada kasıklarmda
Test alıp yaptm şimdi geçersiz test oldu neden anlamadm ik çizgide yokSabah ilk idrarla bi test yap bakalım inşallah vardır
Test alıp yaptm şimdi geçersiz test oldu neden anlamadm iki çizgide yokTest yaprsanız olumlu ya da olumsuz paylaşır mısınız
Test alıp yaptm şimdi geçersiz test oldu neden anlamadm ik çizgide yok nöbetçi eczaneden almştm yarın tekrar alacağım artk bugün de hafif kanamam geldi bilmiyorum noluyoMerhaba test yaptınız mı?
Test alıp yaptm şimdi geçersiz test oldu neden anlamadm iki çizgide yok nöbetçi eczaneden almştm yarın tekrar alacağım artk bugün de hafif kanamam geldi bilmiyorum noluyoGecikmeden öğrendim ben :)
10 gün geçerse kese görürsün demek istemiş olabilirler
Adetime 3 gün kala öğrendim
Test yaptım maalesef negatifSonuç noldu canım yap bitane daha gelmediyse adetin
Test yaptım maalesef negatif
[/QUOTE
İnşallah Rabbim ne derse o bekliyoruz bakalmHayırlısı canim elbet bir gun olucak hic üzülme