• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilir miyim ?

sngllllll

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2025
196
39
13
30
Regl 4 5 gün geçti regl olmadım sadece kahverengi leke şeklinde akıntım oluyor hamile olabilir miyimm çok istiyorumm

Regl 4 5 gün geçti regl olmadım sadece kahverengi leke şeklinde akıntım oluyor hamile olabilir miyimm çok istiyorumm
O kadar ucu açık bir soru ki. Regl sancım var deseniz yine ucu açık. Hamile olunca da regl sancısı oluyor çünkü. O yüzden kahverengi akıntı tek başına yeterli bir belirti değil maalesef.. gecikmiş zaten. Test yapsanız çıkar

10 gün falan gecikirse testte çıkar diyorlar o zaman deneyeym regl gibi ağrımda var bu arada kasıklarmda

10 gün falan gecikirse testte çıkar diyorlar o zaman deneyeym regl gibi ağrımda var bu arada kasıklarmda

Gecikmeden öğrendim ben :)
10 gün geçerse kese görürsün demek istemiş olabilirler
Adetime 3 gün kala öğrendim
Test alıp yaptm şimdi geçersiz test oldu neden anlamadm iki çizgide yok nöbetçi eczaneden almştm yarın tekrar alacağım artk bugün de hafif kanamam geldi bilmiyorum noluyo

Merhaba benim de adetim 4-5 gün gecikti şuan akşam saatlerinde test yaptım silik çıktı, anlayamadım erken mi yaptım akşam yaptım diye mi böyle? Daha önceleri direk kırmızı çıkardı

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    145,4 KB · Görüntüleme: 37
Back