Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İnanır mısınız ben de çokkkk üzüldüm çok ağladım ilk defa bu kadar net çizgi gördüm Allahım nolur diyorum hayırlısıyla inşallah pazartesi kan vericem artık
İnanır mısınız ben de çokkkk üzüldüm çok ağladım ilk defa bu kadar net çizgi gördüm Allahım nolur diyorum hayırlısıyla inşallah pazartesi kan vericem artık
Kuzum bende 2 gün kala bu marka ile pozitif gördüm ardından 5 tsne kaset yaptım onlarda da pozitif gördüm bu marka asla yaniltmaz bende bugün kan verdim sonuç bekliyorum hayırlısı olsun
Kuzum bende 2 gün kala bu marka ile pozitif gördüm ardından 5 tsne kaset yaptım onlarda da pozitif gördüm bu marka asla yaniltmaz bende bugün kan verdim sonuç bekliyorum hayırlısı olsun
Bende freely test yaptım adetim 2 gün gecikti ama negatif olsaydı çıkardı o zaman adetten önce bile göstermiş benim gecikme var ama negatif çok üzüldüm