Test yaptınız mı zor bi ihtimal olsada sürtünme ile gebelik oluşabilirSürtünme yoluyla hamilelik olabilir dedikleri icin strese girdim sizelere sormak istedm. Erkek arkadasimla iki farki gun iki kere kiyafetimizin ustunden surtunduk ve islaktik ikimizde. En son 2 kasim da adet oldum ve 8 gun sonra bunu yaptik. Karin altima agrilar giriyor ve kuyruk sokumum agriyor. Mememin bir tane ucu hafif morarmis ama hassas degil arada midem bulaniyomus gibi oluyor ve beyaz akintjm var. Sizce bu psikolojik bi durum mu yoksa hamile olabilir miyim?
Zor bir ihtimalSürtünme yoluyla hamilelik olabilir dedikleri icin strese girdim sizelere sormak istedm. Erkek arkadasimla iki farki gun iki kere kiyafetimizin ustunden surtunduk ve islaktik ikimizde. En son 2 kasim da adet oldum ve 8 gun sonra bunu yaptik. Karin altima agrilar giriyor ve kuyruk sokumum agriyor. Mememin bir tane ucu hafif morarmis ama hassas degil arada midem bulaniyomus gibi oluyor ve beyaz akintjm var. Sizce bu psikolojik bi durum mu yoksa hamile olabilir miyim?
Kıyafet üzerinden sürtünmeden hamile kalırsan guinness rekorlar kitabına yazdırın adınızı böyle sacmalık mı olurSürtünme yoluyla hamilelik olabilir dedikleri icin strese girdim sizelere sormak istedm. Erkek arkadasimla iki farki gun iki kere kiyafetimizin ustunden surtunduk ve islaktik ikimizde. En son 2 kasim da adet oldum ve 8 gun sonra bunu yaptik. Karin altima agrilar giriyor ve kuyruk sokumum agriyor. Mememin bir tane ucu hafif morarmis ama hassas degil arada midem bulaniyomus gibi oluyor ve beyaz akintjm var. Sizce bu psikolojik bi durum mu yoksa hamile olabilir miyim?
Yok yapmadim daha adetime var dogru cikmiyomus gecikme olmadigi zaman sanirim ama almayi dusunuyorumTest yaptınız mı zor bi ihtimal olsada sürtünme ile gebelik oluşabilir
Iste hamilelik belirtileri gorunce kendimde bir suoheye dustum cok belki psikolojik olarak olduKıyafet üzerinden sürtünmeden hamile kalırsan guinness rekorlar kitabına yazdırın adınızı böyle sacmalık mı olur
kıyafet üzerinden olması imkansız senin belirtiler stresten psikolojik.Sürtünme yoluyla hamilelik olabilir dedikleri icin strese girdim sizelere sormak istedm. Erkek arkadasimla iki farki gun iki kere kiyafetimizin ustunden surtunduk ve islaktik ikimizde. En son 2 kasim da adet oldum ve 8 gun sonra bunu yaptik. Karin altima agrilar giriyor ve kuyruk sokumum agriyor. Mememin bir tane ucu hafif morarmis ama hassas degil arada midem bulaniyomus gibi oluyor ve beyaz akintjm var. Sizce bu psikolojik bi durum mu yoksa hamile olabilir miyim?
Psikolojik olarak strese girdiğin için öyle. Kıyafet üstünden zürtüşme olmuş zaten. İçin rahat olsun hamile değilsin.Sürtünme yoluyla hamilelik olabilir dedikleri icin strese girdim sizelere sormak istedm. Erkek arkadasimla iki farki gun iki kere kiyafetimizin ustunden surtunduk ve islaktik ikimizde. En son 2 kasim da adet oldum ve 8 gun sonra bunu yaptik. Karin altima agrilar giriyor ve kuyruk sokumum agriyor. Mememin bir tane ucu hafif morarmis ama hassas degil arada midem bulaniyomus gibi oluyor ve beyaz akintjm var. Sizce bu psikolojik bi durum mu yoksa hamile olabilir miyim?
Yaş kısmında 16 yazıyor. 16 yaşında mısın?Sürtünme yoluyla hamilelik olabilir dedikleri icin strese girdim sizelere sormak istedm. Erkek arkadasimla iki farki gun iki kere kiyafetimizin ustunden surtunduk ve islaktik ikimizde. En son 2 kasim da adet oldum ve 8 gun sonra bunu yaptik. Karin altima agrilar giriyor ve kuyruk sokumum agriyor. Mememin bir tane ucu hafif morarmis ama hassas degil arada midem bulaniyomus gibi oluyor ve beyaz akintjm var. Sizce bu psikolojik bi durum mu yoksa hamile olabilir miyim?
Ay o kadar haklı bi yorum ki.:)Kıyafet üzerinden sürtünmeden hamile kalırsan guinness rekorlar kitabına yazdırın adınızı böyle sacmalık mı olur
Sürtünme yoluyla hamilelik olabilir dedikleri icin strese girdim sizelere sormak istedm. Erkek arkadasimla iki farki gun iki kere kiyafetimizin ustunden surtunduk ve islaktik ikimizde. En son 2 kasim da adet oldum ve 8 gun sonra bunu yaptik. Karin altima agrilar giriyor ve kuyruk sokumum agriyor. Mememin bir tane ucu hafif morarmis ama hassas degil arada midem bulaniyomus gibi oluyor ve beyaz akintjm var. Sizce bu psikolojik bi durum mu yoksa hamile olabilir miyim?
Yaşı küçük galiba ondan böyle kurup kurup endişeye sokmus arkadas kendiniAy o kadar haklı bi yorum ki.:)