Hamile olabilir miyim

vxiwjsbhw

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2024
3
0
16
Sürtünme yoluyla hamilelik olabilir dedikleri icin strese girdim sizelere sormak istedm. Erkek arkadasimla iki farki gun iki kere kiyafetimizin ustunden surtunduk ve islaktik ikimizde. En son 2 kasim da adet oldum ve 8 gun sonra bunu yaptik. Karin altima agrilar giriyor ve kuyruk sokumum agriyor. Mememin bir tane ucu hafif morarmis ama hassas degil arada midem bulaniyomus gibi oluyor ve beyaz akintjm var. Sizce bu psikolojik bi durum mu yoksa hamile olabilir miyim?

Test yaptınız mı zor bi ihtimal olsada sürtünme ile gebelik oluşabilir

Zor bir ihtimal

Kıyafet üzerinden sürtünmeden hamile kalırsan guinness rekorlar kitabına yazdırın adınızı böyle sacmalık mı olur

kıyafet üzerinden olması imkansız senin belirtiler stresten psikolojik.

Psikolojik olarak strese girdiğin için öyle. Kıyafet üstünden zürtüşme olmuş zaten. İçin rahat olsun hamile değilsin.

Yaş kısmında 16 yazıyor. 16 yaşında mısın?

2007 doğumlu kız çocuğu hamile miyim diye konu açıyor. Kınamıyorum, çok üzülüyorum şunu kendinize yaptığınız için. Daha nasıl gebe kalınacağını bilmeden şu işlere nasıl giriyorsunuz aklım almıyor. 18’i bekleyin bari, hem kendinizi hem diğer çocuğu yakacaksınız.

Ay o kadar haklı bi yorum ki.:)
Yaşı küçük galiba ondan böyle kurup kurup endişeye sokmus arkadas kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…