Doğum kontrol hapını bıraktıktan sonraki ilk reglim beklenen zamanda oldu ama bir sonraki 15 gün kadar geciktiMerhaba hanımlar 4 yıldır doğum kontrol hapı kullandım gebelik düşündüğüm için bıraktım bıraktıktan sonra doktoruma gittim genel kontrol yaptı sadece idrar enfeksiyonumun olduğunu bunun için ilaç kullandım ilaç kullandığım sırada gebe kalmamam gerektiğini söyledi 22 gündür regl olmuyorum gebelik testleri negatif çıkıyor ama ara ara regl olacak gibi ağrı giriyor yarın kan tahlili yaptıracağım aranızda idrar enfeksiyonu kullandıktan sonra hamile kalanlar var mı
Mayıstan itibaren kullanmıyorum canımcanim dogum kontrol haplarını ne zaman bıraktın
Bana da doktorum biraktıktan hemen sonra hormonların düzene giriyor hemen gebe kalabilirsin dedi bir sorun yok demiştiDoğum kontrol hapını bıraktıktan sonraki ilk reglim beklenen zamanda oldu ama bir sonraki 15 gün kadar gecikti
Sonra yeniden zamanında oldu ve denediğimiz ilk ay yine gecikti
Sonra yine zamanındahem hapı kullanırken tabi ki hap dolayısıyla günü hiç saşmazdı hem de öncesinde hiç gecikmem olmazdı. Ama ben eski düzene gelmesi için biraz vakit geçmesi gerekiyor sanırım.
2 ay denedik olmayan gebelik için hala da etkisi olabileceğini düşündüm.
Doktorum sorun yok yıllarca kullanılabilir dedi ama okadar da masum olmadığını düşünüyorum artık.
Mayıstan itibaren kullanmıyorum canım
ben haplari biraktiktan 3 ay sonra hamile kaldım.. hapları bıraktıktan hemen sonra hamile kalinmiyo vücudun zamana ihtiyacı oluyo bildigim kadarıyla ... adettin geciktimi ?Mayıstan itibaren kullanmıyorum canım
22 gün gecikti canım gebelik testleri negatif çıktı kaç kere yaptım bilmiyorum artıkben haplari biraktiktan 3 ay sonra hamile kaldım.. hapları bıraktıktan hemen sonra hamile kalinmiyo vücudun zamana ihtiyacı oluyo bildigim kadarıyla ... adettin geciktimi ?
Mayısta bıraktım dediniz galiba Sizin de benim gibi 2. Regliniz gecikmiş .
Ben de şüphelenmiştim ama yoktu
Sizin de düzene girmesi için biraz zaman lazım diye düşünüyorum.
Bu arada bu ay benim de 3. Ayım umarım üstteki arkadaş gibi olur
Canim aynı durumdayiz bugün gecikmemin 22.gunu idrar testlerin negatif bekleyince silik çizgi cikiyo çok sonra kan testim pazartesi 2.23 çıktı bir hafta önceki 1.57 ydi kendim baktım sonucuma negatif ama yükselenler olabiliyomus burdan yazanlar var yarın doktora gidicemMerhaba hanımlar 4 yıldır doğum kontrol hapı kullandım gebelik düşündüğüm için bıraktım bıraktıktan sonra doktoruma gittim genel kontrol yaptı sadece idrar enfeksiyonumun olduğunu bunun için ilaç kullandım ilaç kullandığım sırada gebe kalmamam gerektiğini söyledi 22 gündür regl olmuyorum gebelik testleri negatif çıkıyor ama ara ara regl olacak gibi ağrı giriyor yarın kan tahlili yaptıracağım aranızda idrar enfeksiyonu kullandıktan sonra hamile kalanlar var mı
Verdin mi kan sonucun ne ciktiUmarım canım
Verdim canım gebelik yok adet sökücü ilaç verdiVerdin mi kan sonucun ne cikti
Sende gebelik olabilir canım silik çizgi bile çıkmamıştı bende kan testim 0.100 çıkmıştıCanim aynı durumdayiz bugün gecikmemin 22.gunu idrar testlerin negatif bekleyince silik çizgi cikiyo çok sonra kan testim pazartesi 2.23 çıktı bir hafta önceki 1.57 ydi kendim baktım sonucuma negatif ama yükselenler olabiliyomus burdan yazanlar var yarın doktora gidicem
Adet söktürücüde kullandım ben ama olamadım ya hala bı ara lekelenme yaşadım geçen hafta o kadar ne verdi duphaston muVerdim canım gebelik yok adet sökücü ilaç verdi
Ama test baya beklemişti bende emin olamıyorum isteSende gebelik olabilir canım silik çizgi bile çıkmamıştı bende kan testim 0.100 çıkmıştı