Merhaba 7 aydır evliyim beş aydır korunmuyoruz çocuk istiyoruz adetim düzensiz iki ayda bir geliyo ama şöyle bı şey oldu bende en son adet olduktan sonra 26 Nisan'da yumurtlamanin en yüksek olduğu tarih olarak yaziyodu uygulamada aslında düzensiz olduğunda hesaplanması farklı oluyomuş ama ben o günden itibaren sayıyorum neyse 26 nisandan bı iki hafta sonra benim karnımda böyle çok hafif batmalar kramplar olmaya başladı yan taraflarda aşağılarda biraz karnın ne çok altında ne yukarısında bu bı kaç gün devam etti her gün azar azar oluyo ara ara bütün gün devam ediyordu bı kaç gün sonra ben lavaboya girdiğimde bi.sey damladı böyle kan gibi ama çok açık renk pembe gibi bı damla sadece sonra ped taktım bı kaç saat sonra çıkarıp baktım çok az kahverengi leke var onu gördükten sonra bı daha da ne bı şey damladı nede pedde bı şey gördüm o kadar oldu bitti yani neyse bı iki gün sonra dediğim batmalar falanda geçmişti dün tekrar başladı çok anlatamıyorum ama işte yan taraflarda iki taraftada ara ara oluyo çok hafif bı şey saplaniyo Muş gibi batmalar çok hafif kramp gibi bı şeyler bide bı saatte bir idrara çıkmaya başladım dün akşamdan beri aslında ihtimal vermiyorum şu an çünkü dediğim kan gibi şey geldikten sonra yumurtlamanin yüksek olduğu tarihten yani 26 nisandan 3 hafta sonra(adet duzensiz ama yinede onuda hesaplıyorum adet.geciktikten 9 gün sonra)erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama bu olan şeyler normal değil normalde hiç böyle şeyler olmazdı şu an testi erken yapmış olma ihtimalim de var belki şu an bebek olabilir 26 mayısın üstünden bı ay geçti adet düzensizliği için iki gün sonra randevum var tekrar son.kez test yapmayı düşünüyorum aranızda böyle erken dönemlerde.bahsettiğim batmaları kanamayı falan yaşayan varmı kafayı yiycem düşüne düşüne