Hamile olabilir miyim ?

mavimsiiii1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2023
97
8
34
Merhaba Hanımlar öncelikle aranıza yeni katıldım .
1 aylık evliyim , çocuk düşünmüyoruz .
Biraz açık konuşma durumunda kalacağımı lütfen kusura bakmayın simdiden .
Eşim seks konusunda garip .
İlişkimizde tam birleşme olmuyor
Genellikle surtunme yoluyla rahatlıyor .
Bende çok erken olduğu icin ikimizinde çocuk gibi düşüncesi mevcut değil .
Çok düzenli adet olurum ama hamilelik gibi düşüncem olmadığı için yumurtlama günlerimi takip etmem .
23 Mayıs’ta yumurtalama gününmüş ama yüksek olduğu dönem değil orta döneminde
Eşim birlikte olmak istedi benimle
Ve birlikte olduk . Ama icime boşalmadı icime girmedi bile .
İlişki bittkten 1 saat sonra benim kasıklaırm ağrımaya başladı çok şiddetli değildi ama ilk bir kaç gün önemsemedim ama aradan 9 gün geçti hala ara ara agrım mevcut .
Göğüslerimde biraz sızı ve agrı mevcut ama dokundukça , gaz sıkışmalarım oluyor .
Ve affedersiniz ama büyük tuvaletime gidinceye rahatlıyorum kasık agrım bir sure geçiyor .
Ama tekrardan belirli bir süre sonra başlıyor 9 gündür böyle devam ediyor .
2 gün önce doktora gittim durumu izah ettim doktora .
Beta - Hcg istedi benden acaba enfeksiyon felan mı dedim . İdrarımda herhangi bir sorun çıkmadı .
Normalde hep değerim 0.01 çıkardı
Bu sefer test verdiğim de 0.08 u/ L çıkmıştı ama adetime 6 gün vardı suan 4 gün var .
Doktor testi tekrarlamamı istedi 1 hafta sonra adetim geçtikten sonra
Size sormak istediğim soru
Adete yakın testte yükselme olur mu ?
Psikolojik olarak midemin bulandıgını hissedebilir miyim ?
Yada bu şekilde hamile kalanlar var mı aranızda ?
Sürekli 0.01 çıkan değerim sizce neden 0.08 u/ L çıkmış olabilir .
Bu konu hakkında bilgisi olan hanımlar varsa bana yardımcı olabilirler mi ?

0.01 ile 0.08 arasında hiçbir fark yok da cinselliğinizdeki sorunu çözmek istemiyor musunux
Eşimle bu konu hakkında konuştum ama suan ikimizde bu konuda cahil olduğumuz icin tam birleşme olmaya cesaret edemiyoruz birazda çok canım yandığı icin bunu ona belli ettiğim icin benim hazır olmamı bekliyor

Eşimle bu konu hakkında konuştum ama suan ikimizde bu konuda cahil olduğumuz icin tam birleşme olmaya cesaret edemiyoruz birazda çok canım yandığı icin bunu ona belli ettiğim icin benim hazır olmamı bekliyor
Vajinismussanız doktorla çözün, sürtünerek cinselliği ilerletirseniz öyle gelir gider düzeltmeye de uğraşmaz penetrasyonsuz evlilik geçirirsiniz

Çok düzenli adet olurum ama hamilelik gibi düşüncem olmadığı için yumurtlama günlerimi takip etmem .
İlişki bittkten 1 saat sonra benim kasıklaırm ağrımaya başladı çok şiddetli değildi ama ilk bir kaç gün önemsemedim ama aradan 9 gün geçti hala ara ara agrım mevcut .
Göğüslerimde biraz sızı ve agrı mevcut ama dokundukça , gaz sıkışmalarım oluyor .
Ve affedersiniz ama büyük tuvaletime gidinceye rahatlıyorum kasık agrım bir sure geçiyor .
Beta - Hcg istedi benden acaba enfeksiyon felan mı dedim . İdrarımda herhangi bir sorun çıkmadı .
Bu sefer test verdiğim de 0.08 u/ L çıkmıştı ama adetime 6 gün vardı suan 4 gün var .
Gebelik yok gözüküyor 5 ve üstü gebelik vardır yükselme olur. 0.08 bişey anlam ifade etmez. Tam birleşme olmadan gebelik olması da çok mümkün değil millet ters takla atıyor çocuğumuz olsun diye de olmuyor yaşadığın şeyin yumurtlama ağrısı olduğunu düşünüyorum bende yumurtlama ağrısı yaşarım adet olana kadar karnım ağrır göğüslerim şişer vs. Biraz da gebelik düşünmediğin için korkuyorsan bedenini fazla dinlersin yaşadıkların psikolojik gibi geldi bana hayırlısı olsun..

Gebelik yok gözüküyor 5 ve üstü gebelik vardır yükselme olur. 0.08 bişey anlam ifade etmez. Tam birleşme olmadan gebelik olması da çok mümkün değil millet ters takla atıyor çocuğumuz olsun diye de olmuyor yaşadığın şeyin yumurtlama ağrısı olduğunu düşünüyorum bende yumurtlama ağrısı yaşarım adet olana kadar karnım ağrır göğüslerim şişer vs. Biraz da gebelik düşünmediğin için korkuyorsan bedenini fazla dinlersin yaşadıkların psikolojik gibi geldi bana hayırlısı olsun..
Çok teşekkür ederim yorumunuzun icin.
İnternete baktığım zaman farklı farklı seyler yazıyor o yüzden biraz strese girdim sanırım
İnşallah hamile değilimdir kendimi ve eşimi şuan anne ve baba olmaya hazır hissetmiyoruz . Ama ilişkiden 1 saat sonra agrı oluşması ben 10 gün boyunca devam etmesi ve suan sadece sol kasıkta toplanması beni şüphelendirdi
Kasıgım ağrımayana kadar içimden huzursuzluk yoktu aslında .

Çok teşekkür ederim yorumunuzun icin.
İnternete baktığım zaman farklı farklı seyler yazıyor o yüzden biraz strese girdim sanırım
İnşallah hamile değilimdir kendimi ve eşimi şuan anne ve baba olmaya hazır hissetmiyoruz . Ama ilişkiden 1 saat sonra agrı oluşması ben 10 gün boyunca devam etmesi ve suan sadece sol kasıkta toplanması beni şüphelendirdi
Kasıgım ağrımayana kadar içimden huzursuzluk yoktu aslında .
Yanlış anlamayın ben de açık konuşacağım, böyle bir ilişkide sizin rahatlamanız pek olası değil. O bile kasıklarınıza ağrı veriyor olabilir. Hamilelik ihtimalini düşünmüyorum hiçbir şekilde, ama ilişki şeklinizi düzeltmeniz lazım sizin de sağlığınız için.

Evlendiğimiz ilk günden belli seks konusundan böyle nedenini sorduğumda susuyor sadece ve böyle rahatlamak istediğini söylüyor.
Tam birleşme yasamak icin erken olduğunu söylüyor hangi psikolojiyle bunu diyor bilmiyorum .
Zaten seks konusunda da cok istekli bir adam değil ve sadece yaptığımız zaman surtunme yoluyla gerçekleşiyor liseliler gibi yada sevgil gibi hissediyorum çoğu zaman sorduğumda da sana kıyamıyorum gibi cümleler kullanıyor kendimizi hazır hissettiğimizde bu eylemi gerçekleştirelim diyor .
Onuda geçtim sadece tek takıldığım soru
İlişki yaşamadan önce böyle sorunum yoktu ilişkiden 1 saat sonra böyle olması ve 10 gün geçtiği hald devam etmesi sol kasıgıma daha çok baskı yapması beni acaba gebelik mi olabilir diye düşündürdü .
Ama bir yandan da çok erken hani bu kadar çok belirti vermez diyorum .
Çok karamsar bir durumdayım neyi nereye koyacağımı bilmiyorum 3 gün sonra adet günüm umarım olurum.

sürtünme çok acıtmıyor mu ya? bizde hafif sürtünme genelde warm up oluyor 😂 bence bu konunun üzerinde durmalısınız ama. liseli ergenler misiniz sürtünerek rahatlamaya çalışmak nedir? sizin de esinizin de cinsel prganı zarar görebilir yani. Allah korusun bence çözün bu sorunu.

gebelik de eğer vajina girişine yakın bir yere boşalırsa ihtimal düsük de olsa oluyor. regl gecikmesi yasarsanız kan verin çıkar. Allah kolaylık versin valla

sürtünme çok acıtmıyor mu ya? bizde hafif sürtünme genelde warm up oluyor 😂 bence bu konunun üzerinde durmalısınız ama. liseli ergenler misiniz sürtünerek rahatlamaya çalışmak nedir? sizin de esinizin de cinsel prganı zarar görebilir yani. Allah korusun bence çözün bu sorunu.

gebelik de eğer vajina girişine yakın bir yere boşalırsa ihtimal düsük de olsa oluyor. regl gecikmesi yasarsanız kan verin çıkar. Allah kolaylık versin valla
Oda acıtıyor elbette ben alışkın olmadığım icin daha fazla acıtıyor , ne kadar yapmak istemesem de bir yerde kabul etmek zorunda kalıyorum .
İcime bosalma olmadı hafif sadece biraz girdi ama azıcık bir şekilde
Geri çekilme yöntemini denedi .
Ama bilmiyorum bende gebe kalmak istemem

Oda acıtıyor elbette ben alışkın olmadığım icin daha fazla acıtıyor , ne kadar yapmak istemesem de bir yerde kabul etmek zorunda kalıyorum .
İcime bosalma olmadı hafif sadece biraz girdi ama azıcık bir şekilde
Geri çekilme yöntemini denedi .
Ama bilmiyorum bende gebe kalmak istemem
Geri çekilmek bir yöntem değil birleşme olduğu zamanda falan asla ona güvenmeyin ve kullanmayın. Birleşim için de evet ilk olduğunda sizin için belki biraz stresli gergin olacak ama inanın korkacak bir şey yok. Sürtünme daha çok canınızı yakar, bir süre sonra deriniz aşınır tahriş edersiniz ki o organ çok daha hassas. Size kıyamayacaksa bir de böyle düşünsün. Dediğim gibi, bu şekilde siz de rahatlayamazsınız. Düzeltmeyi deneyin mutlaka açıkça konuşun

Geri çekilmek bir yöntem değil birleşme olduğu zamanda falan asla ona güvenmeyin ve kullanmayın. Birleşim için de evet ilk olduğunda sizin için belki biraz stresli gergin olacak ama inanın korkacak bir şey yok. Sürtünme daha çok canınızı yakar, bir süre sonra deriniz aşınır tahriş edersiniz ki o organ çok daha hassas. Size kıyamayacaksa bir de böyle düşünsün. Dediğim gibi, bu şekilde siz de rahatlayamazsınız. Düzeltmeyi deneyin mutlaka açıkça konuşun
Teşekkür ederim zaman ayırıp vakit cevap verdiğiniz icin , konuşacağım onunla bu konuyu zaten bu durumdan bende muzdaribim kendimi evli gibi hissetmiyorum.
Sanki hala sevgiliyiz gibi geliyor bana bu durumdan dolayı ama beni en çokta korkutan hamile kalmak anne olmaya kendimi henüz hazır hissetmiyorum.
Umarım adet olurum ve içim rahatlar .
Bundan sonra da daha dikkatli olurum .
Korunma yöntemleriyle ilgili doktora başvuru yaparım .

Teşekkür ederim zaman ayırıp vakit cevap verdiğiniz icin , konuşacağım onunla bu konuyu zaten bu durumdan bende muzdaribim kendimi evli gibi hissetmiyorum.
Sanki hala sevgiliyiz gibi geliyor bana bu durumdan dolayı ama beni en çokta korkutan hamile kalmak anne olmaya kendimi henüz hazır hissetmiyorum.
Umarım adet olurum ve içim rahatlar .
Bundan sonra da daha dikkatli olurum .
Korunma yöntemleriyle ilgili doktora başvuru yaparım .
Acaba bu durumun sonucu ne oldu ?
Hamilelik oluştu mu?

Hamilemisiniz

X