- Emoji Skoru
- 340
- Puanlar
- 38
- Konu Sahibi Hayirligunler678
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Catlamadan eminseniz adetinize 7 gun var. Catlamadan 14 gun sonra adet olunuyor. Testte hayalet bi cizgi var eger test yanlis degilse evet hamilesinizz tebrikler.Kızlar 14 Mayıs çatlama günümdü değerlendirdik. Göğüslerimin uçları çok acıyor çok şişti. Kasıklaeım ağrıyor bazen. Test yaptım böyle çıktı ama çok çok hayalet bi çizgi zor görülüyor yanibazen ben bile göremiyorum. Adetime 12 gün var ne diyorsunuz
Kesin mi çatlamadan 14 gün sonra adet olunduğu. Ben ilk defa bu ay ovulasyon testi kullandım ve 14 ünde çatladı. İnşallah öyledir çok heycanlııuımCatlamadan eminseniz adetinize 7 gun var. Catlamadan 14 gun sonra adet olunuyor. Testte hayalet bi cizgi var eger test yanlis degilse evet hamilesinizz tebrikler.
14 Mayıs çatlama gününde 12 gün nasıl kalıyor adetine? Yumurta catladiktan 14 gün sonra regl gelir. Hemen mi çıktı bu karartı? Bir kararti var gibiKızlar 14 Mayıs çatlama günümdü değerlendirdik. Göğüslerimin uçları çok acıyor çok şişti. Kasıklaeım ağrıyor bazen. Test yaptım böyle çıktı ama çok çok hayalet bi çizgi zor görülüyor yanibazen ben bile göremiyorum. Adetime 12 gün var ne diyorsunuz
Saglikli bi yumurtalik icin evet 14 gun sonra adet olunurKesin mi çatlamadan 14 gün sonra adet olunduğu. Ben ilk defa bu ay ovulasyon testi kullandım ve 14 ünde çatladı. İnşallah öyledir çok heycanlııuım
Ya geçen ay ayın başlarına doğru oldum ondan öyle düşündüm bilgim yok benim hiç sadece çatlama günümü öğrendim14 Mayıs çatlama gününde 12 gün nasıl kalıyor adetine? Yumurta catladiktan 14 gün sonra regl gelir. Hemen mi çıktı bu karartı? Bir kararti var gibi
Şaşırdım bu bilgiye valla ben bilmiyordumSaglikli bi yumurtalik icin evet 14 gun sonra adet olunur
Çatlama mi, yumurtlama mi? Çatlamayi 14unde gorduysen o günü de dahil sayabilirsin. Muhtemelen 5-6gün var adetineYa geçen ay ayın başlarına doğru oldum ondan öyle düşündüm bilgim yok benim hiç sadece çatlama günümü öğrendim
Benim 14 mayısa girdiğimiz gece çok kaşık ağrım oldu hemen ovulayson testi yaptım pik oldu. Sonra öğlene doğru birdaha yaptım yine pik oldu. Devam ediyordu yani. Sonra akşama doğru ağrım geçti Allah Allah dedim testi yaptım silik oldu yani aynı gün çatladıÇatlama mi, yumurtlama mi? Çatlamayi 14unde gorduysen o günü de dahil sayabilirsin. Muhtemelen 5-6gün var adetine
Anladim genel olarak yumurta catladiktan 8-14 gün arasında adetiniz sökülür. Bazı kadınların 12 gün sonra bile gelebilir. Şuan çok erken eğer test doğruysa gebelik olabilir. Adetinizin gecikmesini bekleyin. Biraz daha gün gectikte idrar testi de koyulaşır.Benim 14 mayısa girdiğimiz gece çok kaşık ağrım oldu hemen ovulayson testi yaptım pik oldu. Sonra öğlene doğru birdaha yaptım yine pik oldu. Devam ediyordu yani. Sonra akşama doğru ağrım geçti Allah Allah dedim testi yaptım silik oldu yani aynı gün çatladı
Annem de öyle dedi kan da çıkar mı acabaAnladim genel olarak yumurta catladiktan 8-14 gün arasında adetiniz sökülür. Bazı kadınların 12 gün sonra bile gelebilir. Şuan çok erken eğer test doğruysa gebelik olabilir. Adetinizin gecikmesini bekleyin. Biraz daha gün gectikte idrar testi de koyulaşır.
İlk kanda gözükür zaten. Bazen idrar testleri de yanlış gösterebiliyor ama kan daima doğrudur. Gebelik söz konusuysa dusukte olsa çıkar sonuçAnnem de öyle dedi kan da çıkar mı acaba