• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilir miyim?

meryy17

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2023
3
0
1
28
Merhabalar
Ben her ay düzenli adet oluyorum. Bu ay günümden bir gün önce test yaptim negatif çıktı.Sonrasinda 1 gün geciktim. Dışarıda gezerken normalden fazla koku aldığımı fark ettim ve göğüslerim şişti. Özellikle göğüs ucum yuvarlak kısım şiş,hem de genislemiş gibi ve hafif koyulaşti. Test yaptım yine negatifti.Ve 2. Gün adet oldum.Normalde adetken goguslerim şişmez sadece yanlarında ağrı olur. Diğer semptomlar normal adet agrisi gibi.Bu şişlik yüzünden özellikle belki hamileyimdir diyorum. Çünkü adet olupta hamile kalanlarda var,komsumda öyle olmuştu. Sizce umut var mı yoksa keseyim mi?

Merhabalar düzensiz adet oluyorum ya 3 gün erken ya da 2 3 gün geç oluyorum bazı aylar aynı oluyordum bu ay bugün 5 inci günüm yemek yememe ragmen açlık hissediyorum sürekli canım çiğköfte dürüm vs cekiyor sabah ve akşamları özellikle karnimda şişkinlik hissediyorum hamile olabilir miyim acaba

Birde ara sıra sağ kasigimda hafif kramplar oluyor beyaz akintim çok yorgunluk halsizlik de var

Dün gece kan testi verdim sonuç bu ne demek oluyor acaba bilgisi olan var mı adetim bugünle 7 gün gecikti

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-25-09-29-39-630_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-10-25-09-29-39-630_com.android.chrome.jpg
    41,3 KB · Görüntüleme: 42
Back