• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilir miyim

rmseren

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2020
81
20
38
Kızlar sizce gebelik durumu nedir?
31 ağusosta regl olmam gerekirken bir hafta gecikti ve 7 Eylül de oldum. Dört gün sürdü ilk iki gün yoğundu ve son iki gün sadece sildikçe kahverengi akıntı geldi.Normalde bir hafta sürer. İki gündür de gün içerisinde mide bulantım olunca şüphelendim ve üstüne görme olabilir mi diye test yaptım. Sizce durum nedir

Eklentiler

• 988E6193-DE31-4D40-9EE7-A165AED66B18.jpeg
    988E6193-DE31-4D40-9EE7-A165AED66B18.jpeg
    114,7 KB · Görüntüleme: 97
Kızlar sizce gebelik durumu nedir?
31 ağusosta regl olmam gerekirken bir hafta gecikti ve 7 Eylül de oldum. Dört gün sürdü ilk iki gün yoğundu ve son iki gün sadece sildikçe kahverengi akıntı geldi.Normalde bir hafta sürer. İki gündür de gün içerisinde mide bulantım olunca şüphelendim ve üstüne görme olabilir mi diye test yaptım. Sizce durum nedir
Bence gebe değilsin :(

Mrb bişey sorucm da ben 2 kez adet olunca iki gün oldum sonra olmadım ondan önce de 10 adet olmadım sonra oldum test yapınca silik çizgi çıktı sonuç niye öyle acaba

İyi tatiller canım 😊gebeyim çok şükür sende durumlar nasil
Ayy canım çok sevindim yaaa kaç haftalık oldun 🙏😄 bende hiç bir şey yok ya bekliyorum yine bu ay bat 28 Eylül bakalım pek ümitli değilim ya kürtaj olalı altı ay oldu hiç bir şey yok dört aydır istiyorum bakalım ne olacak hayırlısı

Ayy canım çok sevindim yaaa kaç haftalık oldun 🙏😄 bende hiç bir şey yok ya bekliyorum yine bu ay bat 28 Eylül bakalım pek ümitli değilim ya kürtaj olalı altı ay oldu hiç bir şey yok dört aydır istiyorum bakalım ne olacak hayırlısı
Ayy hadi canim güzel haberlerini bekliyorum Allah insallah kucağını doldurur benim şuan 5 hafta 4 günlük 🥲🥰

Back