Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var görünür kan verinArkadaşlar sabah yaptığım testin sonucunun fotoğrafını çektim. Daha önce böyle bir görüntüyle karşılaşıp hamile kalan var mı aranızda?
Arkadaşlar sabah yaptığım testin sonucunun fotoğrafını çektim. Daha önce böyle bir görüntüyle karşılaşıp hamile kalan var mı aranızda?
Gebelik var canm kan testi verHamilemisiniz merak ettim Regl olacagım gün yaptim gebelik varmi sizce bir fikri olan varmi
İnşallah canm haber verTesekkur ederim gun icinde verecegim umarım dediginiz gibi olur
Tabiki veririmİnşallah canm haber ver
Test sonucu cikti beta 26.07 yukselirmi sizceGebelik var canm kan testi ver
Kaç gün var adetinize? Tek kanla bir şey diyemeyiz 4 gün sonra bir daha verin bence. Ama şu anda var gebelik. Benim de 35ti ilk kanım sonra yükseldi çok şükür şimdi 9 haftalığızTest sonucu cikti beta 26.07 yukselirmi sizce
Rabbim saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin 2 gundur geciyor adetim deger biraz daha yuksekmi olmaliydi bilemedimKaç gün var adetinize? Tek kanla bir şey diyemeyiz 4 gün sonra bir daha verin bence. Ama şu anda var gebelik. Benim de 35ti ilk kanım sonra yükseldi çok şükür şimdi 9 haftalığız
21 ile öğrenmiştim canım şu an 14+1iz tebrik ederim sizi de. İnşallah sağlıklı güzel artış olurTest sonucu cikti beta 26.07 yukselirmi sizce
Saglikla kucaginiza alirsiniz insallah umarim dediginiz gibi olur ☺21 ile öğrenmiştim canım şu an 14+1iz tebrik ederim sizi de. İnşallah sağlıklı güzel artış olur
Teşekkür ederim, inşallahSaglikla kucaginiza alirsiniz insallah umarim dediginiz gibi olur ☺
Tebrikler . Değerin hiç bir önemi yok . Önemli olan 2 güne bir en az %60 artış inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler gebeliğiniz .Test sonucu cikti beta 26.07 yukselirmi sizce
Amin Allah razı olsun Geç döllenme olmuş olabilir hakkınızda hayırlısı olsun takip daha önemliRabbim saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin 2 gundur geciyor adetim deger biraz daha yuksekmi olmaliydi bilemedim
Iwte adet 2 gun gecti benim deger biraz az gibi geldiTebrikler . Değerin hiç bir önemi yok . Önemli olan 2 güne bir en az %60 artış inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler gebeliğiniz .
Ben adet bir gün geçince 53 değerle öğrendim 107 , 268 şeklinde arttı