• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilir miyim!?

Elfbt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2023
2
0
1
29
Merhaba, birkaç gün önce erken gebelik testi uyguladım. Test hemen 2 çizgiye döndü. Ardından kan tahlili yapmaya gittim ve sonuç 1.20 çıktı. Kesin ve net bilgi verilmediği için testi tekrarladım fakat bu defa tek çizgi çıktı. İşin açıkçası ben Ella adında ertesi gün hapı kullandım. Bu da %99 sonuç veriyor. Beklediğim bir gebelik değil ve adetim 7 gün gecikti. Adet düzensizliği yaşayan biri değilim. Akıntı ve kasıklarda kramp var😔Kafam allak bullak oldu.

Eklentiler

• IMG_20230707_162136.jpg
    IMG_20230707_162136.jpg
    88,2 KB · Görüntüleme: 75
Bu tek çizgi çıkan mı çift çizgi çıkan mı, var çünkü çizgi. 1 hafta daha bekleyip kan testini tekrarlayın bence

Konuyu ben açtım sandım.. Çizgisine kadar aynı .. Benim dee ayyynıısııı oldu 😂 Değere kadar aynı.. Belirtilerim vardı ama kanda 1,20 idrar testinde evde yaptığımda pozitif hastanedeki idrar testimde de şüpheli pozitif çıktı ama doktor tabiki betaya bakıp kimyasal/boş gebelik diyip ilaç verdi. Ben içmedim 1 hafta her gün test yaptırdım sağlık ocağını bıktırarak 🥲 Sonra 750 oldu birden 🌸🌸 Geç döllenme olabiliyor ha tabiki hamilesin kesin diyemem ama olur da biri kese/bebek yok diye kimyasal falan derse bi ihtimal bekle ki bebeğini de kendini de tehlikeye atma derim 🌸

Back