- 20 Haziran 2023
- 9
- 0
- 1
- 26
- Konu Sahibi hdjdhshgul
-
kan sonucun kac cikmisti canim bide testlerin duruyosa atarmisn bakalimMerhaba kizlar sizlere danışmak istedim.Sat 16 Mayıs bat 13 hazirandi.bata 1 hafta kala kasık ağrısı goguslerde şişlik sürekli uyku halim vardı.Daha önceden bir gebelik yaşadım kaybettim ozamanki belirtilere çok benziyordu dayanamadim test yaptım iki farklı marka silik cizgi çıktı dayanmadim hastaneye gittim kan testi verdim negatif geldi. Fakat 13 Haziran gecesi kahverengi lekelenme oldu düzenli adet oluyorum bu seferki çok az ve 2 3 gün sürdü kesildi.Acaba hamile olabilir miyim erken olduğu için mi testte çıkmadı?? Bu durumu yaşayan oldumu
benim gecen ay aynisi basima geldi hatta konu acmistim burya idrar testlerim silik sekilde pozitif cikiordu kan negtif cikmisti bir hafta sonra tekrar kan verdgimde pozitid cikti ama malesf kimyasalla sonuclandi benim0.100 du kan sonucum. Kan testim negatif çıkınca attım canım ya.Ama kesildim şuan arada kasık ağrım hala devam ediyor göğüs agrimda var acaba psikolojik mi diyorum kendi kendime
Senin gecikme olmusmuydu peki canım? 13 ünde olmadım diye eşimle korunmsiz ilişkiye girdik gece baktım kahverengi leke dedim adet oluyorum ama farklıydı dediğim gibi ve az sürdübenim gecen ay aynisi basima geldi hatta konu acmistim burya idrar testlerim silik sekilde pozitif cikiordu kan negtif cikmisti bir hafta sonra tekrar kan verdgimde pozitid cikti ama malesf kimyasalla sonuclandi benim
adetime 3 4 gun kala idrarda silik pozitifi gordum ama kan ozmn negtif cikmisti adetimi 2 gun gecince kanda pozitif cikti sen bence idrar testini yenile bakalim durum ne cikicakSenin gecikme olmusmuydu peki canım? 13 ünde olmadım diye eşimle korunmsiz ilişkiye girdik gece baktım kahverengi leke dedim adet oluyorum ama farklıydı dediğim gibi ve az sürdü
benim dedgim gibi kimyasal oldu 25 mayista kanamam basladi ama 3 gun once tekrar 2 gun suren bi kanamam oldu bende suan acabada kaldimadetime 3 4 gun kala idrarda silik pozitifi gordum ama kan ozmn negtif cikmisti adetimi 2 gun gecince kanda pozitif cikti sen bence idrar testini yenile bakalim durum ne cikicak
amin canim test yspina yaz buraya guzel hberlrini bkliyorumYarın test yapmayı düşünüyorum. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
yaptinmi testİnşallah güzel haberler alırım canım
bekliyorumYapamadım canım birazdan yapicam muhakak haber vercem sana
bilemiorum canim kac gunluk gecikmen var belki gec dollenmedir kirmizi karti gorene kadar umut varCanım test yaptım ama negatif daha erken olduğu için mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?