Hamile olabilir miyim??

hdjdhshgul

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2023
9
0
1
26
Merhaba kizlar sizlere danışmak istedim.Sat 16 Mayıs bat 13 hazirandi.bata 1 hafta kala kasık ağrısı goguslerde şişlik sürekli uyku halim vardı.Daha önceden bir gebelik yaşadım kaybettim ozamanki belirtilere çok benziyordu dayanamadim test yaptım iki farklı marka silik cizgi çıktı dayanmadim hastaneye gittim kan testi verdim negatif geldi. Fakat 13 Haziran gecesi kahverengi lekelenme oldu düzenli adet oluyorum bu seferki çok az ve 2 3 gün sürdü kesildi.Acaba hamile olabilir miyim erken olduğu için mi testte çıkmadı?? Bu durumu yaşayan oldumu

kan sonucun kac cikmisti canim bide testlerin duruyosa atarmisn bakalim

0.100 du kan sonucum. Kan testim negatif çıkınca attım canım ya.Ama kesildim şuan arada kasık ağrım hala devam ediyor göğüs agrimda var acaba psikolojik mi diyorum kendi kendime

Son düzenleme:
0.100 du kan sonucum. Kan testim negatif çıkınca attım canım ya.Ama kesildim şuan arada kasık ağrım hala devam ediyor göğüs agrimda var acaba psikolojik mi diyorum kendi kendime
benim gecen ay aynisi basima geldi hatta konu acmistim burya idrar testlerim silik sekilde pozitif cikiordu kan negtif cikmisti bir hafta sonra tekrar kan verdgimde pozitid cikti ama malesf kimyasalla sonuclandi benim

benim gecen ay aynisi basima geldi hatta konu acmistim burya idrar testlerim silik sekilde pozitif cikiordu kan negtif cikmisti bir hafta sonra tekrar kan verdgimde pozitid cikti ama malesf kimyasalla sonuclandi benim
Senin gecikme olmusmuydu peki canım? 13 ünde olmadım diye eşimle korunmsiz ilişkiye girdik gece baktım kahverengi leke dedim adet oluyorum ama farklıydı dediğim gibi ve az sürdü

Senin gecikme olmusmuydu peki canım? 13 ünde olmadım diye eşimle korunmsiz ilişkiye girdik gece baktım kahverengi leke dedim adet oluyorum ama farklıydı dediğim gibi ve az sürdü
adetime 3 4 gun kala idrarda silik pozitifi gordum ama kan ozmn negtif cikmisti adetimi 2 gun gecince kanda pozitif cikti sen bence idrar testini yenile bakalim durum ne cikicak

adetime 3 4 gun kala idrarda silik pozitifi gordum ama kan ozmn negtif cikmisti adetimi 2 gun gecince kanda pozitif cikti sen bence idrar testini yenile bakalim durum ne cikicak
benim dedgim gibi kimyasal oldu 25 mayista kanamam basladi ama 3 gun once tekrar 2 gun suren bi kanamam oldu bende suan acabada kaldim

Canım gecikmem yok aslında tam adet günümün 13 Haziran gecesi kahverengi lekelenme oldu az az iki gün sürdü bitti normalde düzenli adet görüyorum.adetime yakında test yaptım iki farklı ikinci çizgi silikti suphede kaldım

Hatta adet günüm hasta olmadım diye eşimle korunmasız ilişkiye girdik tekrardan lekelenme bitince tekrar girdik.Bilmiyorum çok umutlanmistim testte tek çizgi görünce yıkıldım yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…