hamile olabilir miyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

berilerdogan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2023
4
-2
25
arkadaşlar nolur öncelikle dalga geçmeyin lütfen düzgün bir şekilde cevap verebilir misiniz çok zor durumdayım çünkü. şimdi arkadaşlar ben Aralık ayında sevgilimle sürtünerek bi ilişki yaşadım boşaldı ama hepsini değil çok az geldi çoğu yastığa sırtıma falan geldi. hemen ardından ayağa kalkıp sildik. normalde adet düzenim çok yoktur 25,30,35 aralığın da adet oluyorum. ilişkiden 1 hafta sonra adet oldum tam 7 gün sürdü ve dolu dolu oldu. ardından da şüphe ettim ilişkiden 25 gün sonra kan testi yaptırdım 1,20 çıktı bana herhangi bir bilgi de verilmedi sadece gebelik şu an yok falan denildi. şu an da adet döngüme az kaldı kasık ağrısı bel ağrısı ve akıntım var gögüslerim de hassasiyet var adet olacağım için mi yoksa hamilelik olabilir mi? korkuyorum arkadaşlar. ilişkiden 25 gün sonra yaptırılan kan testi net midir yoksa tekrar etmeye gerek var mı lütfen akıl verin bana haftalardır uyku uyuyamıyorum.

25 gün geçmiş üstünden, olmaz artık. Ama lütfen korunmayı öğrenin. Bu korkuyla ilişki yaşamanın anlamı yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X