- 5 Kasım 2022
- 23
- 1
- 6
- 30
- Konu Sahibi gocmenkizi17
-
Cevapladığınız için teşekkür ederim, İnşallah bir kaç gün daha bekleyip kan vermeyi düşünüyorumOlabilirsiniz baştan bi kan verin yukselik yukselmedigine bakarsiniz
Cevapladığınız için teşekkür ederim, İnşallah bir kaç gün daha bekleyip kan vermeyi düşünüyorum
Rica ederim kaç gün var olmaniZaCevapladığınız için teşekkür ederim, İnşallah bir kaç gün daha bekleyip kan vermeyi düşünüyorum
Merhaba test verdiniz mi
Merhaba inşallah gönlünüzden geçendir sonuç buraya da yazabilirmisiniz sonucunuzuMerhaba, birazdan hastaneye gidiyorum kan vericem çok heyecanlıyım umarım bir daha hüsrana uğramam(
Şuan da heralde regl 5. Gün gecikme oldu. Hayırlısı olsun sonucu bizede bildirinMerhaba, birazdan hastaneye gidiyorum kan vericem çok heyecanlıyım umarım bir daha hüsrana uğramam(
Şuan da heralde regl 5. Gün gecikme oldu. Hayırlısı olsun sonucu bizede bildirin
2.26 yükselmiş olabilir. Kan baktırınMerhaba arkadaşlar,
Reglime 10 gün kala kasık ağrılarımdan şüphelenerek erken gebelik testi aldım ve bir çizgi silik çıktı emin olamadım bir de kaset test aldım bu sefer sonuç negatifti dayanamayıp ertesi gün sabah erken testte yine pozitif fakat bir çizgi silik çıktı ben de doktora gittim doktor ultrasonla baktı fakat gebelik olmadığını söyledi ama ilişki için tam zamanı olduğunu belirtti ben de o günleri değerlendirdim bu arada HCG 2,26 çıkmıştı. Şimdi reglim 3 gün gecikti göğüslerimde ağrı ve şişlik kasığımda batma gibi ağrı ve belime ağrıyo giriyor dün test yaptım negatifti sizce hamile olabilir miyim? Doktora gidip olumsuz bir şey duymaktan korkuyorum ama normalde gecikmem olmaz hiçte adet görecekmişim gibi bir ağrım yok yardımcı olabilir misiniz?(
Hayırlısı olsun canım üzülmeEvet 5. Gün gecikme yaşamıştım ama az önce evden çıkmadan lavaboya gittim ve regli olduğumu fark ettim yani ben elendim arkadaşlar kursağımda kaldı o kadar semptom anlamsızmış demek ki
Görüyorum ama bu erken gebelik yanıltıyor kaset test al yap canım. Bide regl 5 gün gecikti ondan önce 2. 3. Günlerde çıkmadı mı?Kızlar beş dakika içinde çok silik bir çizgi gördüm sizde görüyor musunuz? Pzar gününe kadar o çizgi bile yoktu. Bat 5 gün geöti
Yine yaptım yine silikti
Aynı şey bende de varda yarın kaset test yapsam çıkar mı acaba?Hayır canım çıkmadı eczaneden değişik bir test verdiler ovulasyom testi gibi ince bir çubuk
Bi kaç gün sonra yine yap ya da yarın kan ver net olsunFotoda tam net değil ama arkadaşımda yanımda ikimizde ikincincizgiyi gördük silik ama var pazar gününe kadar o silik çizgi bile yoktu canım çok heyecanlandım umarım boşuna değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?