• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilir miyim?

gocmenkizi17

Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2022
23
1
6
30
Merhaba arkadaşlar,
Reglime 10 gün kala kasık ağrılarımdan şüphelenerek erken gebelik testi aldım ve bir çizgi silik çıktı emin olamadım bir de kaset test aldım bu sefer sonuç negatifti dayanamayıp ertesi gün sabah erken testte yine pozitif fakat bir çizgi silik çıktı ben de doktora gittim doktor ultrasonla baktı fakat gebelik olmadığını söyledi ama ilişki için tam zamanı olduğunu belirtti ben de o günleri değerlendirdim bu arada HCG 2,26 çıkmıştı. Şimdi reglim 3 gün gecikti göğüslerimde ağrı ve şişlik kasığımda batma gibi ağrı ve belime ağrıyo giriyor dün test yaptım negatifti sizce hamile olabilir miyim? Doktora gidip olumsuz bir şey duymaktan korkuyorum ama normalde gecikmem olmaz hiçte adet görecekmişim gibi bir ağrım yok yardımcı olabilir misiniz? :((

Kullandığım uygulamaya göre 3 gün önce olmam gerekiyordu ama hala hiçbir belirti yok kasığımdaki ağrıda daha önceki regli ağrısına benzemiyor bu daha çok batma gibi ağrı

Merhaba arkadaşlar,
Reglime 10 gün kala kasık ağrılarımdan şüphelenerek erken gebelik testi aldım ve bir çizgi silik çıktı emin olamadım bir de kaset test aldım bu sefer sonuç negatifti dayanamayıp ertesi gün sabah erken testte yine pozitif fakat bir çizgi silik çıktı ben de doktora gittim doktor ultrasonla baktı fakat gebelik olmadığını söyledi ama ilişki için tam zamanı olduğunu belirtti ben de o günleri değerlendirdim bu arada HCG 2,26 çıkmıştı. Şimdi reglim 3 gün gecikti göğüslerimde ağrı ve şişlik kasığımda batma gibi ağrı ve belime ağrıyo giriyor dün test yaptım negatifti sizce hamile olabilir miyim? Doktora gidip olumsuz bir şey duymaktan korkuyorum ama normalde gecikmem olmaz hiçte adet görecekmişim gibi bir ağrım yok yardımcı olabilir misiniz? :KK43:(
2.26 yükselmiş olabilir. Kan baktırın

Kızlar beş dakika içinde çok silik bir çizgi gördüm sizde görüyor musunuz? Pzar gününe kadar o çizgi bile yoktu. Bat 5 gün geöti

Eklentiler

• 8BFD69AF-37BF-4F8C-8CC1-369D7EE08BE3.jpeg
    8BFD69AF-37BF-4F8C-8CC1-369D7EE08BE3.jpeg
    90,2 KB · Görüntüleme: 414
Kızlar beş dakika içinde çok silik bir çizgi gördüm sizde görüyor musunuz? Pzar gününe kadar o çizgi bile yoktu. Bat 5 gün geöti
Görüyorum ama bu erken gebelik yanıltıyor kaset test al yap canım. Bide regl 5 gün gecikti ondan önce 2. 3. Günlerde çıkmadı mı?

Hayır canım çıkmadı eczaneden değişik bir test verdiler ovulasyom testi gibi ince bir çubuk

Yine yaptım yine silikti

Eklentiler

• 202596F8-C5EC-40ED-96D1-53A51A5A8DDF.jpeg
    202596F8-C5EC-40ED-96D1-53A51A5A8DDF.jpeg
    57,2 KB · Görüntüleme: 363
Fotoda tam net değil ama arkadaşımda yanımda ikimizde ikincincizgiyi gördük silik ama var pazar gününe kadar o silik çizgi bile yoktu canım çok heyecanlandım umarım boşuna değildir

Back