Hamile olabilir miyim

Vniakome

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2022
7
-2
1
28
Aa

Son düzenleme:
Eklemeyi unutmusum özür dilerim şuanda sol kasığımda ağrı var

Bu konulardan artık gerçekten o kadar sıkıldım kii, test yapmadan kan vermeden burdan kiiimse bilemez hamilemisiniz değilmisiniz. İçeri boşalma olmamışsa hamilelik olmaz zaten 10 hafta olduysa bi test yapın bence

Bu konulardan artık gerçekten o kadar sıkıldım kii, test yapmadan kan vermeden burdan kiiimse bilemez hamilemisiniz değilmisiniz. İçeri boşalma olmamışsa hamilelik olmaz zaten 10 hafta olduysa bi test yapın bence
Sıkıldıysan bu başlığa girip cevap verme Kübracım :) sağol engin bilgilerin için

Bunu yazan herkese ayni seyi söylüyorum gebeyseniz evlenirsiniz canm sevdigin adam kocan olur birde sevdigin adamdan minnos bir bebisin olur oh mis..ayrica bir iliski yasaniyosa herseyi goze alinip yasanmali boyle seyler sonucuna katlanamayacaginiz seyleri yapmayin istenmeyen bebekler gelmesin dunyaya yazık varsa bebisin hayirli olsun insallah diyelim

Güzelim herkes evlenmek istemek bebek sevmek zorunda mı? önlemimi almısım ama yine de belirti görmüşüm danışmak istedim. Evlenmek istediğimi nereden çıkardınız

Eklemeyi unutmusum özür dilerim şuanda sol kasığımda ağrı var
Arkadaşlar bilmiş bilmiş şunu yapsaydın bunu yapsaydın diye akıl verecekseniz saçma sapan hiç yazmayın

Güzelim herkes evlenmek istemek bebek sevmek zorunda mı? önlemimi almısım ama yine de belirti görmüşüm danışmak istedim. Evlenmek istediğimi nereden çıkardınız
Neyse hakkinizda hayırlısı olsun rabbim zamani gelince herseyin hayırlısıni nasipetsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…