Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamile olabilir miyim
- Konu Sahibi Vniakome
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- hamile miyim
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 27 Aralık 2021
- 852
- 1.360
- 63
Bu konulardan artık gerçekten o kadar sıkıldım kii, test yapmadan kan vermeden burdan kiiimse bilemez hamilemisiniz değilmisiniz. İçeri boşalma olmamışsa hamilelik olmaz zaten 10 hafta olduysa bi test yapın benceMerhabalar ben 8 temmuzda erkek arkadaşımla ilişkiye girdim maalesef o zaman korunamadım ama içeri boşalma olmadı ertesi gün tedbir amaçlı ella kullandım. Reglim düzensiz insülin direncim (tedavi görsem de bir süreden işe yaramadı) var en son ilişkiden 2 3 ay önce nisan ayının sonlarında regl olmustum 5 6 aydır regl olmuyorum saçma gelecek hamile kalmam imkansız gibi ama yine de içimde bir süphe var test olmaya da korkuyorum. Zamanlı regl olmadığım için de anlayamıyorum ilk başlarda akıntı olmaya başladı bir süreden sonra durdu ama şimdi de son zamanlarda tekrardan akıntı artmaya kasklarımda ağrı ve göğüs uçlarımda hassaslaşma olmaya başladı. 10 haftayı geçti ilişkiye gireli sizce hamilelik söz konusu olabilir mi?
Sıkıldıysan bu başlığa girip cevap verme Kübracım :) sağol engin bilgilerin içinBu konulardan artık gerçekten o kadar sıkıldım kii, test yapmadan kan vermeden burdan kiiimse bilemez hamilemisiniz değilmisiniz. İçeri boşalma olmamışsa hamilelik olmaz zaten 10 hafta olduysa bi test yapın bence
Bunu yazan herkese ayni seyi söylüyorum gebeyseniz evlenirsiniz canm sevdigin adam kocan olur birde sevdigin adamdan minnos bir bebisin olur oh mis..ayrica bir iliski yasaniyosa herseyi goze alinip yasanmali boyle seyler sonucuna katlanamayacaginiz seyleri yapmayin istenmeyen bebekler gelmesin dunyaya yazık varsa bebisin hayirli olsun insallah diyelimMerhabalar ben 8 temmuzda erkek arkadaşımla ilişkiye girdim maalesef o zaman korunamadım ama içeri boşalma olmadı zevk suyu için ertesi gün tedbir amaçlı ella kullandım. Reglim düzensiz insülin direncim (tedavi görsem de bir süreden işe yaramadı) var en son ilişkiden 2 3 ay önce nisan ayının sonlarında regl olmustum 5 6 aydır regl olmuyorum saçma gelecek hamile kalmam imkansız gibi ama yine de içimde bir süphe var test olmaya da korkuyorum. Zamanlı regl olmadığım için de anlayamıyorum ilk başlarda akıntı olmaya başladı bir süreden sonra durdu ama şimdi de son zamanlarda tekrardan akıntı artmaya kasklarımda ağrı ve göğüs uçlarımda hassaslaşma olmaya başladı. 10 haftayı geçti ilişkiye gireli sizce hamilelik söz konusu olabilir mi?
Güzelim herkes evlenmek istemek bebek sevmek zorunda mı? önlemimi almısım ama yine de belirti görmüşüm danışmak istedim. Evlenmek istediğimi nereden çıkardınızBunu yazan herkese ayni seyi söylüyorum gebeyseniz evlenirsiniz canm sevdigin adam kocan olur birde sevdigin adamdan minnos bir bebisin olur oh mis..ayrica bir iliski yasaniyosa herseyi goze alinip yasanmali boyle seyler sonucuna katlanamayacaginiz seyleri yapmayin istenmeyen bebekler gelmesin dunyaya yazık varsa bebisin hayirli olsun insallah diyelim
Korunamadim demissiniz deGüzelim herkes evlenmek istemek bebek sevmek zorunda mı? önlemimi almısım ama yine de belirti görmüşüm danışmak istedim. Evlenmek istediğimi nereden çıkardınız
Merhabalar ben 8 temmuzda erkek arkadaşımla ilişkiye girdim maalesef o zaman korunamadım ama içeri boşalma olmadı zevk suyu için ertesi gün tedbir amaçlı ella kullandım. Reglim düzensiz insülin direncim (tedavi görsem de bir süreden işe yaramadı) var en son ilişkiden 2 3 ay önce nisan ayının sonlarında regl olmustum 5 6 aydır regl olmuyorum saçma gelecek hamile kalmam imkansız gibi ama yine de içimde bir süphe var test olmaya da korkuyorum. Zamanlı regl olmadığım için de anlayamıyorum ilk başlarda akıntı olmaya başladı bir süreden sonra durdu ama şimdi de son zamanlarda tekrardan akıntı artmaya kasklarımda ağrı ve göğüs uçlarımda hassaslaşma olmaya başladı. 10 haftayı geçti ilişkiye gireli sizce hamilelik söz konusu olabilir mi?
Arkadaşlar bilmiş bilmiş şunu yapsaydın bunu yapsaydın diye akıl verecekseniz saçma sapan hiç yazmayınEklemeyi unutmusum özür dilerim şuanda sol kasığımda ağrı var
Neyse hakkinizda hayırlısı olsun rabbim zamani gelince herseyin hayırlısıni nasipetsinGüzelim herkes evlenmek istemek bebek sevmek zorunda mı? önlemimi almısım ama yine de belirti görmüşüm danışmak istedim. Evlenmek istediğimi nereden çıkardınız
Ertesi gün hapı kullandım 24 saat içerisinde ve zaten düzensiz regl olan biriyim yumurtlama dönemime denk geldiğini de sanmıyorum belirtiler psikolojik de olabilirKorunamadim demissiniz de
Sağol canımNeyse hakkinizda hayırlısı olsun rabbim zamani gelince herseyin hayırlısıni nasipetsin