- 27 Haziran 2022
- 12
- 0
- 1
- 44
- Konu Sahibi zeynepmelek36
-
Yani evet ve ilişkiye giremedik de üstelik ama çok stres yaptım yine deYa prezervatif kullanmışsınız. Korunmasız bir ilişki de değil. Korkmayın. Korku mantıklı düşünmenizi etkiliyor. Saçma sapan hurafelerle kafanızı doldurmayın. Açın okuyun bilgi edinin lütfen. Kendinize bu eziyeti yapmayın
Lütfen içinizin rahat etmesi için eczaneden gebelik testi alın ve yapın. Bir şey çıkmadığını görünce rahatlayacaksınız reglinizde gelecek. Böyle beklemek sizi yıpratır.hâla adet olmadım stresten öleceğim
Bugün test yaptım negatif çıktı silik çizgi falan da yok, ama hâla adet olmadım.. hamile olsam çıkardı değil mi testte 14 gün gecikme var sncta
evet evet biliyorum ama dediğim gibi son 3 aydır günü gününe oluyordu o yuzdenPcos varmış. Bizim mevzumuz zaten düzensiz regl olmak.
Öyle ay 1 gün geçti 3 gün geçti hamile miyim olayları bizlerde pek olmaz arkadaşım.
Hayır hamile değilsin rahatlamak adına test yap ama değilsinArkadaşlar merhaba. 15 gün önce nişanlımla ilişkiye girmeyi denedik fakat bende vajinismus olduğu için herhangi birşey olmadı. Ve prezervatif kullandık ona rağmen. Ve ben de pcos var kışın 2ay doğum kontrol hapı kullanıp bırakmıştım son 3 aydır adetlerim düzenliydi. şu an 6 gün geciktim hamile olabilir miyim sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?