• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile olabilir miyim

zeynepmelek36

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2022
12
0
1
44
Arkadaşlar merhaba. 15 gün önce nişanlımla ilişkiye girmeyi denedik fakat bende vajinismus olduğu için herhangi birşey olmadı. Ve prezervatif kullandık ona rağmen. Ve ben de pcos var kışın 2ay doğum kontrol hapı kullanıp bırakmıştım son 3 aydır adetlerim düzenliydi. şu an 6 gün geciktim hamile olabilir miyim sizce 😖

Ya prezervatif kullanmışsınız. Korunmasız bir ilişki de değil. Korkmayın. Korku mantıklı düşünmenizi etkiliyor. Saçma sapan hurafelerle kafanızı doldurmayın. Açın okuyun bilgi edinin lütfen. Kendinize bu eziyeti yapmayın

Ya prezervatif kullanmışsınız. Korunmasız bir ilişki de değil. Korkmayın. Korku mantıklı düşünmenizi etkiliyor. Saçma sapan hurafelerle kafanızı doldurmayın. Açın okuyun bilgi edinin lütfen. Kendinize bu eziyeti yapmayın
Yani evet ve ilişkiye giremedik de üstelik ama çok stres yaptım yine de:(

bugün tam 12 gün gecikti adetim... yarın test alacagım ama hamileysem bile çıksr mı bilmiyorum.. inanılmaz korkuyorum ve aklım almıyor bu ihtimali ilişki bile yaşayamadım ne içime boşalma ne başka bir şey oldu..

Bugün test yaptım negatif çıktı silik çizgi falan da yok, ama hâla adet olmadım.. hamile olsam çıkardı değil mi testte 14 gün gecikme var sncta

Yani test yapmanız bile çok saçma ilişki yok, prezervatif kullanılmış nasıl hamile kalacaksınız ki? Muhtemelen stresten ya da farklı bir sorun vardır ama hamile falan değilsiniz

Arkadaşlar merhaba. 15 gün önce nişanlımla ilişkiye girmeyi denedik fakat bende vajinismus olduğu için herhangi birşey olmadı. Ve prezervatif kullandık ona rağmen. Ve ben de pcos var kışın 2ay doğum kontrol hapı kullanıp bırakmıştım son 3 aydır adetlerim düzenliydi. şu an 6 gün geciktim hamile olabilir miyim sizce 😖
Hayır hamile değilsin rahatlamak adına test yap ama değilsin

Back