Hamile olabilir miyim?

gencgelin235

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2015
131
26
98
Merhaba kızlar, ben 26-30 mart tarihleri arasında regl oldum. 30unda temizledim ve eşimle korunmasız şekilde ilişkiye girdik. 2 gün bu şekilde oldu. Sonra eşim yurt dışına çıktı. 26 nisanda regl oldum ama ilk gün peçeteye sildiğin de gelen kahverengi bir akıntıydı sonra kırmızıya döndü ve 4 gün içinde bitti. Bu ay hiç regl olmadım ve 10 gün gecikti.eşimde hala yurtdışında. Sizce Hamile olabilir miyim? Test alabilecek bir yerde değilim.

İlişki olmadan nasıl hamile kalabilirsiniz ki?
4 gün sürdü dediğiniz de adet gibi geldi bana. Test yapmadan anlayamazsınız. Bir dr görünün derim.

Yaa kafam çok karıştı. Ben bir önceki gebeliğim de düşük yapmıştım. Ama düştükten önce 5 haftalıkken regl gibi ağrısı fln hemen hemen aynı bir kanama yaşadım 4 gün. Doktor yerleşmede böyle olabilir demişti. Bu nedenle acaba o kanamada yerleşme olabilir mi dedim

Merhaba! Kızlar kac gundur acayıp yorgunum ve 2 gundur belım. Agrıyor çok bu gunde hafiften kraplarım var ağzımda metalık tat var ve sık sık idrara cıkıyorun ve bıraz yanmam oluyor sizce hamilemiyim

Merhaba! Kızlar kac gundur acayıp yorgunum ve 2 gundur belım. Agrıyor çok bu gunde hafiften kraplarım var ağzımda metalık tat var ve sık sık idrara cıkıyorun ve bıraz yanmam oluyor sizce hamilemiyim
Gününüz geçti mi

Umarım hamilesindir ve bu duyguyu yaşarsın canımm beklediğin güzel haberleri almayı nasip etsin RabbimSen kendini strese sokma sakin olmaya çalış kendimden biliyorum tek çizgiyi gorunce butun umutlari yok oluyo insanin herkes ne zaman beklemiyosam o zaman oluyo diyo ama bunuda işte yapamiyosun umarim guzel haberler alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…