• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilir miyim

Nsalys

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2022
11
2
1
25
Merhaba benim son adet tarihim 27 nisandı fakat ben 1 hafta erken oldum. Adet miyim değil miyim onu da pek anlayamadım. Normalde kanamam yoğun bir pedi dolduracak kadar olurdu. Ve 6-7 gün sürerdi. Ama şu an çok az miktarda ve soluk pembe renginde geliyor. Bugün 3 gün oldu nerdeyse bitti kan gelmiyor gibi birşey şu an. Ve ara ara su içsem bile midemde bulantılar oluşuyor ve çok hafif kasıklarımda karnimda kramplarım oluşuyor. Sizce hamile olabilir miyim kan testi verdim daha yeni 0.5 çıktı ama eğer daha yeniyse kanda çıkmaz diyorlar siz ne düşünüyorsunuz bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim :)

Yerleşme kanamasidir diyor kimisi de olabilir mi böyle bir şey
Ben yerleşme kanaması görmüştüm...Pembe renk ve sanki iki üç damlanın birleşiminden oluşan bir lekelenme gibi...Adet olmuşum dedim hatta ve ped koyduğumda ertesi günü tertemizdi pedim...İlk şüphemde bu olmuştu zaten :KK200:

Bence yerleşme kanaması olsaydı kan testinde çıkardı. Bir doktora görünün bence. Mevsimsel birşey de olabilir ama içiniz rahat eder en azından

Ya göründüm zaten doktor da şey dedi hatta daha yeniyse onu ben ultrasonda ve kanda göremem dedi bugün 3 gün oldu bitti normalde ilaç kullanarak adet oluyorum pcos hastasıyım her ilaç kullanmamda kendimi bildim bileli regl olduğumda yoğun gelir kanamam. Ama bu kez çok az miktarda ve rengi soluk soluk pembeydi

Hmm yani ben de sizin gibi bir bekleyiş içindeyim. İlaç kullanıyorum bende ama gebelik önleyici bir ilaç değil. Pcos değil ama adet düzensizliği vardı bende de. Şuan ilaç bitimine göre 30u adet olmam gerekiyor. Bekliyorum mecburen. Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin. Siz de sabredeceksiniz mecburen bir süre. 1 hafta sonra falan tekrarlarsiniz testi olmadı

Amin inşallah Rabbim isteyen herkese hakkıyla o duyguyu tatmayı nasip etsin :)

Merhaba benim son adet tarihim 27 nisandı fakat ben 1 hafta erken oldum. Adet miyim değil miyim onu da pek anlayamadım. Normalde kanamam yoğun bir pedi dolduracak kadar olurdu. Ve 6-7 gün sürerdi. Ama şu an çok az miktarda ve soluk pembe renginde geliyor. Bugün 3 gün oldu nerdeyse bitti kan gelmiyor gibi birşey şu an. Ve ara ara su içsem bile midemde bulantılar oluşuyor ve çok hafif kasıklarımda karnimda kramplarım oluşuyor. Sizce hamile olabilir miyim kan testi verdim daha yeni 0.5 çıktı ama eğer daha yeniyse kanda çıkmaz diyorlar siz ne düşünüyorsunuz bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim :)
Kanda çıkardı canım en azından 5 10 beta. Gebe değilsin sanırım Allahım en kısa sürede nasip etsin insallah

Bence de hamile değilsiniz. Üstüne görme tarzı bir şeyden bahsediyorsunuz eğer öyle olsaydı testiniz de illa ki bir artış olurdu 🙂 İnşallah en kısa zaman da hamile kalırsınız 🤲

İki gün daha bekleyip testi yenileyebilirsiniz normal şartlarda yerleşme kanaması uzun sürmez ama kişiden kişiye değişebilir.

Selam kızlar siteye az önce üye oldum, reglime 4 gün var şu an kaset test yaptım sonuç resimdeki gibi ikinci çizgi silik. Yani kamerada daha az gözüküyor tabi. Ama hemen sonra predictor erken gebelik testi yaptım orda negatif. Kafam çok karıştı. Bu durumu yaşayan var mı daha önce? 1 haftadır mide bulantısı, baş dönmesi ve sol kasık ağrısı var.
IMG_20220525_175042.jpg

Back
X